IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2012, 00:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den bayram mesajı




Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den bayram mesajı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm vatandaşların bayramını kutlayarak, bayramın ülkemiz, Türk ve İslam dünyası ile tüm insanlık için hayırlara vesile olması dileğini ifade ederek, “Ülkemizde barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının sürekliliğinin sağlanması ve vatandaşlarımızın yarınlara güvenle bakabilme


18.08.2012 / 17:43



Mesajında Gül, birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından olan Ramazan Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşadığımızı belirterek, bayramın ülkemiz, Türk ve İslam dünyası ile tüm insanlık için hayırlara vesile olması dileğini ifade etti.



Mesajında, "Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramların, güzel ahlâkı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız. Bununla birlikte bayramlar, birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir. Aziz milletimizin bu mübarek günleri, maneviyatına uygun olarak en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum." diyen Cumhurbaşkanı Gül, bayram sevincini yaşarken, gerek terör eylemleri gerek bölgemizdeki ve dünyanın uzak köşelerindeki insanlık trajedilerinin, ister istemez yüreklerde burukluk yarattığına da dikkat çekti.



"MİLLETİMİZ VE DEVLETİMİZ TERÖR EYLEMLERİ KARŞISINDA DİMDİK AYAKTADIR"


Cumhurbaşkanı Gül, mesajında, "Acılar ne kadar büyük olursa olsun milletimiz ve devletimiz terör eylemleri karşısında dimdik durarak mücadele kararlılığını sürdürecek, birlik ve bütünlüğümüzü tehdit edenlere en güzel cevabı verecektir. Ülkemizde barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının sürekliliğinin sağlanması ve vatandaşlarımızın yarınlara güvenle bakabilmesi birinci önceliğimiz olmaya devam edecektir. Türkiye'nin gelişmesini engellemeye, halkın huzur ve esenliğini bozmaya çalışanlara asla izin verilmeyeceğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu vesileyle, bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.



"SURİYE'DEKİ İNSANLIK DRAMI KARŞISINDA DUYARSIZ KALAMAZDIK"


Mesajında Suriye'de devam eden katliamların insanlığı üzdüğünü ve endişeye sevk ettiğini de belirten Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye'nin Suriye'deki insanlık dramı karşısında duyarsız kalmasının düşünülemeyeceğini kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Suriye'de akan kanın durması, Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce huzura kavuşması en içten dileğimizdir. Türkiye, bölgemizde ve dünyada barışın, huzurun, güvenin ve istikrarın tesisi amacıyla elinden gelen gayreti bundan sonra da gösterecektir."



"AÇLIK VE YOKSULLUKLA MÜCADELE EDEN İNSANLARA KUCAK AÇMALIYIZ"


Cumhurbaşkanı Gül, bayramların aynı zamanda sevgi, yardımlaşma ve dayanışma günleri olduğunu da hatırlatarak, "Dünyanın hangi ülkesinde yaşarsa yaşasın açlıkla, yoksullukla mücadele eden insanlara sahip çıkma ve kucak açma günüdür. Vatandaşlarımızın zor durumda olan insanlara, her zaman olduğu gibi büyük bir hassasiyetle yardım eli uzatacaklarından şüphe duymuyorum." dedi.



Dünyanın içinden geçtiği çalkantılı dönemde Türkiye'nin güçlü bir ülke ve devlet olarak yoluna devam ettiğini vurgulayan Gül, milletimizin ileriye umutla baktığını ve ülkemizin parlak geleceğine büyük bir güven duyduğunu kaydetti.



"DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI ALANINDA GELDİĞİMİZ NOKTA ÖNEMLİ"


Mesajında, ekonomik güçle birlikte demokrasi ve insan hakları alanında ülkemizin geldiği seviyenin, en önemli kazanımlarımız arasında yer aldığını aktaran Cumhurbaşkanı Gül, bu alanlarda hayata geçirilen reformlara ve nitelikli düzenlemelere rağmen, uygulamalardan kaynaklanan birtakım sorunların bulunduğunu da dikkat çekti.



Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye'nin ileri bir demokrasi haline gelmesi için hepimizin duyarlılık göstermesi gerektiğini, sorunlar ne olursa olsun milletimizin refahı ve mutluluğu için, daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye'nin inşa edilmesi ve tüm vatandaşlarımızın hayat standartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi için daha çok gayret gösterilmesi gerektiğini vurguladı.



"MEMLEKETİMİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ"


Türkiye'nin dış etkenlere rağmen, istikrar içinde gelişmesinin taşıdığı öneme değinen Cumhurbaşkanı Gül, "Memleketimizin kıymetini bilmeliyiz. Milletimizin farklılıklarını zenginlik olarak görmesi ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olması, ülkemizin en önemli gücünü oluşturmaktadır. Gücümüzün temeli ise birlik ve beraberliğimiz, yüzyıllar boyunca büyük bir itinayla yaşattığımız kardeşlik ruhudur. Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kez daha vurgulamak isterim ki, bu ülke hepimizindir. Herkes bu ülkenin eşit haklara sahip, asil ve özgür vatandaşlarıdır. Bu topraklarda bin yıldır olduğu gibi bundan sonra da, birbirimizi severek, hoşgörü ve diyalog kültürünü egemen kılarak, değerlerimize saygı göstererek barış içinde yaşayacağız. Sorunlarımızı büyük bir özgüvenle aşacağız ve güzel yarınları hep birlikte kucaklayacağız." dedi.



Cumhurbaşkanı Gül, yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün vatandaşların, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı tekrar tebrik ederek bayramın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulundu.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
abdullah, bayram, cumhurbaşkanı, gülden, mesajı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL, '' Kimse'nin İç Meselesi ile İlgilenmiyoruz! '' Sametold Haber Arşivi 0 02 Eylül 2010 19:18
Abdullah Gül Cumhurbaşkanı oldu Nickolas Haber Arşivi 20 29 Ağustos 2007 23:39
AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayı Abdullah Gül CariSma Haber Arşivi 1 14 Ağustos 2007 01:50
Cumhurbaşkanı Adayı Abdullah Gül! Srehto Haber Arşivi 1 25 Nisan 2007 00:49