IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2012, 18:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Böyle vizdansızlık görülmedi!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Antalya'nın turist 35 yaşındaki Uta Freiberg, özel bir hastanede ikiz erkek bebek dünyaya getirdi. Doktorlara ’Tek gecelik ilişkiydi’ dediği öne sürülen Alman kadın, ikizlerini bir kez gördükten sonra ülkesine döndü.
Almanya’dan tatil için Antalya’nın Alanya İlçesi’ne gelen 7.5 aylık hamile Uta Freiberg, Taç Premier Hotel’e yerleşti. Freiberg, 28 Ağustos tarihinde sancıları başlayınca otel görevlilerinin çağırdığı ambulansla Özel Alanya Anadolu Hastanesi’ne götürüldü. Burada hemen müdahale edilen kadın, erken doğum yaptı. Biri bin 383 diğeri bin 268 gram ağırlığında iki erkek bebek dünyaya getiren kadının tedavisi devam ederken, yoğun bakımda tedavi olması gereken ikizler aynı gün ambulansla Antalya’daki Özel Antalya Anadolu Hastanesi’ne sevk edildi.
İKİZLERİNE MAX VE MORİTZ ADINI VERDİ
İkizler burada Yeni Doğan Yoğun Bakım ünitesinde tedavi görürken, anne Uta Freiberg 31 Ağustos tarihinde taburcu edildi. Burada doktorlara bekar olduğunu söyleyen ve ikizlerin babası için, ’Tek gecelik ilişkiydi’ dediği belirtilen Freiberg annesi ile birlikte Antalya’ya gelerek bebeklerin tedavi gördüğü hastaneye gitti. Yoğun bakımda bulunan bebeklerini gören anne, oğullarından birine ’Max’ diğerine ise ’Moritz’ isimlerini verdi. Kısa süre kaldığı hastaneden ayrılan kadın ülkesine döndü.
ALMAN KONSOLOSLUĞU DEVREDE
Hastane yetkilileri bebeğin annesine ulaşamayınca Alman Konsolosluğu ile irtibata geçti. Konsolosluk görevlileri hastaneye giderek bebeklerin sağlık durumları ve olayla ilgili bilgi aldı. Şimdi hastane görevlilerinin de ulaşamadığı Alman anneye ulaşılmaya çalışılıyor.
Hastane yetkilileri ise bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğunu ancak erken doğdukları için tedavilerinin sürdüğünü anlatırken, anne Uta Freiberg’in kendilerini aramadığını, kendilerinin tüm aramalarına rağmen de cevap alamadıklarını söyledi.
Kaynak:


Kaynak :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
böyle, görülmedi, vizdansızlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Böyle Av Görülmedi.. Düş Haber Arşivi 0 28 Kasım 2011 14:15