IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2008, 20:37   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bebek katili için çocukları ölüme yolladılar.




ŞIRNAK'TA ÇATIŞMA 1 ÇOCUK ÖLDÜ

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK lideri Abdullah Öcalan'ın yakalanıp Türkiye ye getirilişini bahane eden bir grup polisle çatıştı. Cizre'nin Nur Mahallesi İdil yolunu trafiğe kapatan göstericiler polisin 'dağılın' uyarılarına karşı taşla karşılık verince polis göstericilere müdahale etti. Polisle göstericiler arasında yaşanan taşlı arbede sırasında Yahya Menekşe'nin gösteri sırasında arkadaşının attığı taşın başına isabet etmesi sonucu yaralandığı bildirildi. Çevredeki vatandaşlar tarafından yaralı olarak Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan Yahya Menekşe doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Olayın duyulmasından sonra hastaneye koşan Menekşe'nin yakınları Cizre Devlet Hastanesini savaş alanına çevirdi. Polis olayların yatışması için hastanede güvenlik önlemi alırken Yahya Menekşe'nin akrabaları polise sözlü ve fiziki saldırıda bulundu.Polis idil caddesi üzerinde geniş güvenlik önemli alırken, Mahalle arasından polise taş atan göstericilere biber gazı ile müdahale edildi.

Teröristbaşının yakalanışını protesto edenlere polis copla müdahale etti. Göstericiler belediye binasına sığındı. Kurumun camları kırıldı.

Hakkari'de çıkan olaylarda bazı polis memurları ile vatandaşlar yaralandı. Savaş alanına dönen Hakkari'de Belediye binası ile birçok işyerlerinin camları kırıldı.

POLİS ÇOCUKLARI ÖPEREK UZAKLAŞTIRDI

Batman'da terör örgütü elebaşının yakalanış gününde 19 Mayıs Mahallesinde bir grup gösterici, aralarına çocukları da alarak polise taşlı saldırıda bulundu.

Gruba müdahalede bulunan polis, taş atan çocuklardan, göstericilerin yanından ayrılıp yanlarına gelmelerini istedi. Yanlarına gelen çocuklara nasihatte bulunan Şehit Keskin Kaplan Karakolu Amiri Şevket Sönmez, "Siz onlara uymayın. Evinize gidin. Yarın karakola gelin sizlere ayakkabı dağıtacağız" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HAKKARİ'DE POLİSLE GÖSTERİCİLER KARŞI KARŞIYA

Olay öğle saatlerinde Altay Caddesinde başladı. Altay Caddesinde yürüyüşe geçen bir gurup bölücü sloganlar atarak çarşı merkezindeki Cumhuriyet Caddesinde polisle karşı karşıya geldi. Burada polis ile göstericiler arasında kovalamaca başladı. Bazı göstericiler kıs kıvrak yakalanırken, bir gurup ise Hastane Caddesine doğru yürüyüşe geçti. Polise buz kütleleri ve taşlarla saldırdı. Arada kalan bazı polis memurları ise yine polis arkadaşları tarafından kurtarıldı. Daha sonra Bulvar Caddesinde devam eden olaylarda bazı polis memurları ile göstericiler yaralandı. Polis havaya ateş açarak daha sonrada gaz bombası kullandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BELEDİYE BİNASINA KAÇTILAR

Olay yerine gelen Belediye Başkanı Kazım Kurt, (DTP) İl Başkanı Hasan Güzel ise araya girerek olayları önlemeye çalışsa da başarılı olamadılar. Belediye personelinin dışarı çıkmasıyla birlikte belediye binasına yönelen göstericiler, kurum binasının camlarını kırarak içeri girmeye çalıştılar. Poliste göstericileri yakalamak için kurum binasına girerek müdahale etti. Bazılarına karşı ise cop kullandılar.

ESNAF DÜKKANLARINI KORUDU

Atılan gaz bombasında Belediye Başkanı Kazım Kurt ile polis, gazeteci ve birçok vatandaş etkilendi. Çıkan olaylar sonrasında birçok işyerinin camlarının kırılmasıyla birlikte bazı esnaflar dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar. Olaylarda birçok gösterici gözaltına alınırken, gerginlik ise devam ediyor.

DİYARBAKIR'DA POLİS MÜDAHALESİ

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK'nın Elebaşısı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin 9'ncu yıl dönümü nedeniyle korsan gösteri yapan kalabalık ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Olayda, çocuklar kalkan olarak kullanılırken, polis ile göstericiler arasında kovalamaca yaşandı.

PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanış yıldönümü nedeniyle Emek Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık 150 kişilik grup yasadışı slogan attılar. Sık sık terör örgütü lehine slogan atan gruba emniyet ekipleri slogan atmamaları için uyarılarda bulundu. Bu uyarıları dikkate almayan kalabalık yürüyüş yapmak istedi. Sloganlar eşliğinde yürüyen grubun içinde bulunan çocuklar ön saflarda yer aldı. Yol kenarında bulunan ağaçları sökerek caddeyi trafiğe kapatmak isteyen ve çoğunluğunu çocukların oluşturduğu grup ile polisler arasında kovalamaca çıktı.

Bu arada kent merkezinde değişik yerlerde küçük grupların slogan attığı öğrenilirken, polisin durumundan şüphelendiği çok sayıda kişi gözaltına alındı.

SİİRT'TE KEPENK KAPATMA EYLEMİNE KİMSE KATILMADI

Bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanışının 9. yıldönümü nedeniyle terör örgütü PKK yandaşlarının, halkın sokağa çıkmaması, esnafın ise kepenklerini açmaması yönündeki provokasyonu Siirt'te etkili olmadı.

Öcalan'ın 15 Şubat 1999'da yakalanışının yıldönümü nedeniyle güvenlik kuvvetleri olası eylemlere karşı alarma geçirilirken, PKK, Siirt kent merkezinde dün gece bildiri dağıttı. Bildiride, 15 Şubat tarihinin, 'Kürtler açısından Kara bir gün' olduğu ileri sürülerek, esnafın dükkanlarını eylem amacı ile kapatmasını istedi. Bildirinin dağıtılmasından sonra özellikle Siirt'teki Özgen, Cumhuriyet Caddesi ve Ulus Mahallesi'ndeki işyerlerinin büyük bölümünde kepenk kapatma eylemi yapılması beklenirken vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kepenklerini açarak havanın aşırı soğuk ve karlı olmasına rağmen provokasyona gelmedi. Polis, olası eylemlere karşı kentte sıkı güvenlik önlemi aldı.

BATMAN'DA KEPENKLER İNDİ

Terör örgütü PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan'ın Kenya'dan yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin 9. yıldönümünde Batman'da esnaf kepenk indirdi. Kepenk kapatma eyleminde önceki gün bölücü örgüt sempatizanları tarafından esnafa dağıtılan bildiriler etkili oldu.

Kentte kepenk açmayan esnafın çoğu kepenklerinin başında bekledi. Önceki yıl Batman'da yaşanan 30 Mart olaylarında bir çok esnafın camlarının kırılması ve darp edilmesi nedeniyle esnafın tedirginlik yaşadığı belirtildi. Batman Emniyet Müdürü Arif Öksüz sabah erken saatlerde çarşı merkezine gelerek, esnafa işyerini açması yönünde telkinde bulundu. Emniyet güçleri, olası olaylara karşı tetikte bekliyor.

MERSİN'DE DE KEPENKLER İNDİRİLDİ

Mersin'de terör örgütü yandaşları, bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilişinin yıldönümü nedeniyle lastik yakarak korsan gösteriler düzenledi.

Bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilişinin yıldönümü nedeniyle dün akşam Demirtaş ve Alsancak mahallelerinin ara sokaklarında lastik yakan örgüt yandaşları, korsan gösteriler düzenledi. Polis, örgüt yandaşlarına panzerlerle müdahale etti. Teröristbaşı lehine slogan atan çoğunluğu çocuk göstericiler, polisin müdahalesiyle ara sokaklara kaçarken, yakılan ateşler panzerlerle söndürüldü. Bu arada, ara sokaklarda polis panzerlerine molotofkokteyli atıldı, ancak araçlar isabet almadı.

Polis, sabah saatlerinden itibaren korsan gösterilerin yaşanabileceği mahallelerde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Polis, geçmiş yıllarda gösterilerin yoğun olarak yaşandığı Yenipazar Mahallesi'nde, özellikle pazar sokağında önlemlerini sıklaştırdı. Pazar sokağındaki bütün iş yerlerinin kepenk kapattığı görülürken, göstericilerin barikat kurma ihtimaline karşı sokaktaki çöp konteynerleri kepçelerle kamyonlara yüklenerek kaldırıldı.

Öte yandan, Halil İbrahim Camii önünde toplanan bir grup, ateş yakarak terör örgütü lehine slogan attı. Grup, polisin müdahalesiyle ara sokaklara dağılarak kaçtı.Polisin bölgede yoğun güvenlik önlemleri sürüyor.

ŞEMDİNLİ'DE KEPENKLER HALA AÇILMADI

PKK terör örgütü Abdullah Öcalan'ın yakalanışının 9'ncu yıldönümü nedeniyle Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bazı iş yerleri kepenk kapama eylemi yaptı.
Hergün sabahın erken saatlerinde saat 07:00 surlarında iş başı yapan ilçe esnafının büyük bölümü hala kepenklerini açmadı. İş yerlerini açan bazı esnafların bir süre sonra kepenk kapattığı gözlemlendi. İlçede yasadışı bir olay yaşanmaması için güvenlik güçlerinin tedbirleri de sürüyor.

Etkili olan kar yağışı ve aşırı soğuğa aldırmayan Mehmetçikler ilçe merkezi ile giriş ve çıkışlarda kontrollerini sürdürürken, esnafının kepenklerin ne zaman açacakları da bilinmiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bebek, cocuklari, çocukları, icin, katili, olume, yolladilar, yolladılar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kız çocukları için, bebek oyuncaklar.. Sevda Aile Evlilik ve Çocuklar 1 09 Aralık 2011 10:18
Çocukları acımasızca ölüme itiyorlar Ay Haber Arşivi 1 09 Kasım 2011 11:47
2 yaşındaki bebek anne katili oldu Soul Haber Arşivi 3 26 Nisan 2011 16:50
Bebek Katili Terörist Apo'nun yakalanışına kepenkli tepki. CariSma Haber Arşivi 1 15 Şubat 2008 13:19
Bebek katili hücreye atıldı.. Lee Haber Arşivi 4 15 Kasım 2007 14:30