IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Violent

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2012, 09:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sıcaklıklar 12 derece düşecek!




Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...


Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Malatya, Erzincan ve Tunceli çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Doğu ilçeleri başta olmak üzere Antalya çevreleri ile Muğla çevrelerinde şiddetli, Marmara'nın güneydoğusu, Güney ve İç Ege, Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde hissedilir derecede (6 ila 12 derece) azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), yurdun güney kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Kuzey ve Kıyı Ege ve Marmara'da kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Doğu ilçeleri başta olmak üzere Antalya çevreleri ile Muğla çevrelerinde şiddetli, Marmara'nın güneydoğusu, Güney ve İç Ege, Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI: Rüzgarın, Kuzey ve Kıyı Ege ve Marmara'da kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi, çatı uçması, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Çok bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin güneydoğusunda (Balıkesir'in doğu çevreleri, Bursa ve Bilecik) kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor

EGE: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; güney ve iç kesimlerinde kuvvetli, Muğla çevrelerinde şiddetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Kuzey ve Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yer yer kuvvetli, doğu ilçeleri başta olmak üzere Antalya çevrelerinde şiddetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ankara, Eskişehir, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Yozgat ile akşam saatlerinden itibaren Nevşehir, Kayseri ve Niğde çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batı kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli(30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, zamanla kuzey ve batı çevrelerinin parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Malatya, Erzincan ve Tunceli çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı ve çok geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Sıkı giyinin hasta olmayın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
12, derece, düşecek, sıcaklıklar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sıcaklıklar yükseliyor PassioN Haber Arşivi 0 04 Nisan 2012 20:03
Hava sıcaklığı 10 derece düşecek PassioN Haber Arşivi 0 26 Mart 2012 20:38
Sıcaklıklar 1 - 3 derece artıyor Dilara Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2010 12:16
Sıcaklıklar 5 derece düşecek Gates Haber Arşivi 1 19 Kasım 2008 09:21
Sıcaklıklar 10 derece artıyor Lin Haber Arşivi 0 13 Nisan 2008 12:21