IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2012, 10:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arena'da çifte bilet rezaleti




Manchester'ı deviren Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da izlemeye gelen yüzlerce taraftar bilet şoku yaşadı. Biletlerin 350 liraya satıldığı VIP tribününde birçok koltuk iki kişiye satılmış



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tarihi Galatasaray-Manchester United karşılaşması taraftarlar açısından 'çifte bilet rezaletine' döndü. İngiliz futbolunun güçlü ekibi Manchester United ile karşılaşan Galatasaray, rakibini Burak'ın 53'üncü dakikada attığı golle yenerken, Türk Telekom Arena stadına gelen taraflarlar bilet şokuyla karşı karşıya kaldı. 52 bin 650 seyirci kapasiteli Arena'da yüzlerce biletin aynı koltuk numarasına satıldığı belirlendi.

Tanesi 350 TL
Çifte bilet skandalı özellikle VIP tribünlerinde yaşandı. Bu tribünlerde bilet fiyatları 350 TL'den başlıyor. Çifte bilet skandalıyla karşı karşıya kalan taraftarlar, VIP tribünlerinde boş yerlere ve merdivenlere yönlendirildi. Bu da kargaşaya neden oldu. Bilete en az 350 lira veren vatandaşlar stad görevlilerine tepki gösterdi. Stad görevlileri ise satılan biletlerin çift olmasının kendi sorunları olmadığını belirterek, Galatasaraylı taraftarlara boş yerlere yönlendirdi. Maçı eşleri ve yakınlarıyla izlemeye gelenler tarihi karşılaşmayı farklı tribünlerde izlemek zorunda kaldı. Karşılaşmanın biletleri kategorilerine göre 80 ile 500 lira arasında değişti. Manchester United galibiyetiyle puanını 7'ye ulaştıran Galatasaray, tur ümidini Portekiz'de oynanacak Braga maçına bıraktı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cifte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sezonluk Bilet Kan Komedi ve Mizah 0 09 Eylül 2007 00:18