IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2013, 14:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlgi çekmek için 'seri katilim' dedi.




isveç'te seri cinayetler işlediği gerekçesiyle 23 yıldır hapiste olan Sture Bergwall, cinayetleri kendisinin işlemediğini, ilgi çekmek için cinayetleri üstlendiğini itiraf etti.
İsveç'te 30 kişinin katili olarak yargılanan ve 8 kişinin ölümünden suçlu bulunarak mahkum olan Sture Bergwall (62), mahkemeye verdiği son dilekçesinde daha önce kabul ettiği cinayetleri işlemediğini öne sürmesi üzerine yeniden yargılanacak.
Ülke tarihinin en büyük seri cinayetlerinden olan ve 1976 ile 1980 yılları arasında işlenen 30 cinayeti de kendisinin işlediğini söyleyen Bergwall, daha önce verdiği ifadelerde anlattıklarının hepsinin hayal ürünü olduğunu söylediği ve yeniden yargılama talep ettiği bildirildi.
İsveç Yüksek Mahkemesi'nin, Bergwall'un talebini kabul ederek, dosyasını yeniden incelemeye karar verdiği ve yargılandığı cinayet dosyalarını yeniden açmaya başladığı ifade edildi.

İsveç'in kuzeyindeki Falun kentinde 1990 yılında bir banka soygununa karıştığı gerekçesiyle yakalanan Sture Bergwall, ülkede daha önce işlenen fakat failleri bir türlü bulunamayan çok sayıda cinayeti kendisinin işlediğini bildirerek, bu suçları da üstlenmişti.

Bergwall, banka soygunu suçundan yakalanmasının ardından gittiği psikolojik tedavi esnasında doktora, 1976 ile 1980 yılları arasında işlenen 30 cinayeti de kendisinin işlediğini söylemişti. Ancak soruştuma sonucu diğer cinayetlerle ilgili herhangi bir delil ya da tanık olmaması nedeniyle Bergwall, mahkeme tarafından sadece 8 kişinin ölümünden sorumlu tutulmuştu.

Bergwall, cinayetleri üstlenmesine neden olarak, medyanın ilgisini çekmek ve konuşulan bir insan olmak istediğini söyledi.

Bergwall'un yeniden yargılanma işlemleri sürerken, cinyatlerde yakınlarını kaybedenlerden bir bölümü, yaşananların hukuk skandalı olduğunu bildirerek, devlet hakkında dava açacaklarını söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cekmek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık