IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2013, 14:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
11 yıl vücudunda makasla yaşadı..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İzmir’de, 75 yaşındaki Hilafet İriç’in, 11 yıl önce fıtık ameliyatı sırasında karnında unutulan makasla yaşadığı ortaya çıktı. Makasın ucunun kırılıp kemiğe batmasının yaşattığı acıyla ilginç olayın farkına varılırken, yaşlı kadının oğlu Ömer İriç, “Önce annemi sağlığına kavuşturacağız, sonra da ihmali olanlar hakkında hukuki mücadele başlatacağızö dedi.

Torunu Gizem İriç’le birlikte Uşak’ın Banaz İlçesi’nde yaşayan Hilafet İriç, geçen hafta, kalçasında, dayanamılmaz hale gelen acı nedeniyle İzmir’deki oğlu Özcan İriç’i arayıp yardım istedi. İriç, kente getirdiği 75 yaşındaki annesi Hilafet İriç’i, Urla Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada çekilen röntgende, yaşlı kadının kalçasının sol kısmına yakın, bir ucu kırık halde bir makas olduğu görüldü. Önce, röntgen çekilirken cebinde makas olduğu sanılan yaşlı kadınla yapılan görüşme sonrası gerçek ortaya çıktı. Makasın, İriç’in, 11 yıl önce geçirdiği ameliyat nedeniyle karnında unutulduğu belirlenince büyük şok yaşandı. Aradan geçen yıllara rağmen bedenindeki bir makasla yaşadığının farkına varmayan Hilafet İriç, tekrar evinin yolunu tuttu.

“HEMEN ÇIKARSINLAR'
Makas çıkartılana kadar evindeki yatağına mahkum olan, ayağa dahi kalkamayan Hilafet İriç, “11 yıl önce, o dönemki Bozyaka SSK Hastanesi’nde fıtık ameliyatı oldum. Yaklaşık 15 gün yoğun bakımda kaldım. 2005 yılında solunum yetmezliğinden Buca Seyfi Demirsoy ve Tepecik SSK Hastaneleri’nde yine 15’er gün yattım. Tüm bu hastanelerde geçen sürelerde bu makasın farkına varmadılar. Ben de herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. Ağrım da olmadı, geçen haftaya kadar. Dayanamayınca oğlumla başka bir hastaneye gittim ve bedenimde makas unutulduğu söylendi. Röntgen filmlerini görünce çok şaşırdım. Fıtık ameliyatı sırasında unutulmuş. Makasın ucu kırılıp kemiğe dayanınca ağrılarım oluşmuş. Bir an önce makasın olduğu yerden alınmasını ve ayağa kalkıp yürümek istiyorumö diye konuştu.

“HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ'
İriç’in marangozluk yapan oğlu Ömer İriç ise, “Önce annemin cebinde makas var zannettik ancak sonra vücudunun içinde olduğu ortaya çıktı. Çok ama çok şaşırdık. Anneminde bugüne kadar nasıl böyle yaşadığına anlam veremedik. İnsan nasıl böyle bir hata yapar da, hastasının içinde makas unutur. Önce annemi sağlığına kavuşturacağız, sonra da ihmali olanlar hakkında hukuki mücadele başlatacağızö dedi.

Yaşlı kadının önümüzdeki günlerde ameliyat edilerek, makasın çıkarılacağı bildirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
11, makasla, vücudunda, yaşadı, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnsan Vücudunda Resimler.. Zen Fotoğraf Kulübü 0 24 Aralık 2012 15:42
İnsan vücudunda bilmedikleriniz! Zen Merak Ettikleriniz 0 10 Aralık 2012 14:37
Cinsel organa sıkışan yüzük makasla kesildi PassioN Haber Arşivi 2 25 Haziran 2012 20:48
Vücudunda Kur'an ayetleri beliriyor.. Dilara Haber Arşivi 1 16 Ekim 2009 14:32