IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2008, 12:23   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
81 ilde internet evi kuruluyor.




Ulaştırma Bakanlığı ile Türk Telekom arasında 2007 yılı içerisinde yapılan protokol gereğince, 81 ilde 850 adet internet evi kurulması kararlaştırıldı.

Kilis İl Telekom Müdürü Mehmet Kerimoğlu, "Eğitime Tam Destek Kampanyası" ile iki yıl içinde toplam 200 milyon YTL'lik maddi destek sağlandığını söyledi.

İl Telekom Müdürü Mehmet Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, Ulaştırma Bakanlığı ile Türk Telekom arasında 2007 yılı içerisinde yapılan protokol gereğince, 81 ilde 850 adet
internet evi kurulması kararlaştırıldığını belirterek, "Şirketimiz, İl Müdürlükleri vasıtasıyla süratle kurulum çalışmalarına başlamıştır.

Genel Müdürlüğümüzün, sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılığının da önemli bir göstergesi kabul edilecek olan bu projenin adı "
Kamu
İnternet Erişim Merkezi Projesi" olup bu kapsamda Türkiye genelinde olmak üzere yaklaşık 17 bin bilgisayar, 17 bin masa, koltuk ve diğer gerekli arşiv dolabı, klima, teknik malzemeler ve ekipmanlar, kurulumları tamamlanarak ücretsiz olarak mülki amirlerimizin sorumluluğuna verilmektedir. Şirketimiz bu önemli proje için 20 bin kaynak ayırmıştır" dedi.

Türkiye'de şu zamana kadar yaklaşık 200 kadar internet evi kurularak teslim edildiğini vurgulayan Kerimoğlu, "Kilis merkez, Polateli, Elbeyli ve Musabeyli merkezde olmak üzere 4 adet internet evi kurulmaya başlanmıştır. İnternet evlerinde 20 bilgisayar, masa, koltuk, dolap, klima ve teknik ekipman bulunmaktadır.4 internet evinin maliyeti yaklaşık 140 bin YTL'dir. Türkiye'nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, eğitime katkı sağlayan ve özellikle Türkiye'de bilgisayar okur yazarlığını ve internet kullanımını artırmaya yönelik projelere tam destek vermektedir.

Şirketimiz, 2006 yılında başlattığı "Eğitime Tam Destek Kampanyası" ile de iki sene içinde toplam 200 milyon YTL'lik yatırımla Türk eğitim sisteminin gerek maddi büyüklüğü gerekse coğrafyaya yayılması bakımından en kapsamlı yatırımlarından birisine imza atmıştır. Böylece Türk Telekom, 2 yılda toplam 70'e yakın okul ve eğitim tesisi ile yaklaşık 40 bin öğrenciye etkin eğitim imkanı sağlamış olmaktadır" açıklamasını yaptı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
evi, ilde, internet, kuruluyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CHP’de 64 ilde önseçim 17 ilde merkez yoklaması Desmont Haber Arşivi 0 27 Ocak 2015 19:14
KCK'nın yerine HDK kuruluyor PassioN Haber Arşivi 0 06 Mart 2012 21:29
Van yeniden kuruluyor PassioN Haber Arşivi 0 12 Ocak 2012 20:55
'Güvenli' internet için bilgi hattı kuruluyor Soul Haber Arşivi 0 02 Haziran 2011 11:56