IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2013, 09:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hayatı dram




16 yaşında tecavüzcüsüyle evlendirilen Nazire, yıllarca işkence gördü. Boşandı, eşi peşini bırakmadı. Ölüm tehditlerinin ardından evi basıldı, pompalı tüfekle vuruldu



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Antalya'da yaşayan 27 yaşındaki Nazire Yaşar'ın dramı... 16 yaşında iken kendisinden 13 yaş büyük Ahmet Karataş tarafından zorla kaçırılan Nazire Doğan, tecavüze uğradı. Evine geri dönmek istedi ancak ailesi "Çevredekiler ne der" diye kızlarını zorla tecavüzcüsüyle evlendirdi. Talihsiz Nazire'nin bu evlilikten Tunahan ve Turan isminde iki çocuğu dünyaya geldi. Ancak genç kadın eşinden sürekli dayak ve işkence gördü. Otelde çalışan Nazire Yaşar eşinden gördüğü şiddete dayanamayınca 4 yıl önce boşandı. Mahkeme iki oğlunun velayetini babaya verdi. Ancak baba, çocuklara bakmayınca anne yanına aldı. Bir gecekondu kiralayıp çalışan Nazire Yaşar, iki oğluna hem annelik hem babalık yapmaya başladı.

'SALDIRGANI O AZMETTİRDİ'

Ancak Karataş, genç kadını ölümle tehdit etmeye devam etti. Talihsiz kadın durumu savcılık ve polise bildirdi. Devlet 6 ay koruma verdi. Ancak o polisin yüzünü iki kez gördü. Nazire Yaşar, "Benim yolumu keserek, 'Seni cinsel organından vuracağım, ömür boyu beni hatırlayacaksın' diye tehdit etti. Bu tehdidin ardından 12 Şubat gecesi gece yarısı evimin kapısı tekme ile kırılarak açıldı. Karşımda eli silahlı bir adam duruyordu. Çocuklarıma bir şey olmasın diye onlara siper olmak isterken ateş etti" dedi. Tedavisi süren genç kadın, kendisini öldürmeye çalışan kişiyi boşandığı eşinin azmettirdiğini öne sürdü. "Ölüm korkusuyla yaşıyorum" diyen talihsiz kadın, boşandığı Karataş'tan şikâyetçi olduğunu söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dram, hayatı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tek Vücud Cifte Dram.. Angel Haber Arşivi 0 16 Haziran 2008 06:19