IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2013, 14:02   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dakikası 16.500 dolara konser!




Bir şarkı ile dünyayı kasıp kavuran Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang (PSY) yani nam-ı diğer Gangnam Style, İstanbul'a geldi. İstanblue Night Festivali kapsamında Taksim - Tepebaşı'nda halka açık bir konser veren PSY'nin konserini tüm basın mensupları da takip etti. Sadece bir şarkı ile büyük bir servetin sahibi olan şarkıcının sahnede yapacağı şov merakla beklendi. Havanın yağışlı olmasına rağmen 20 bin kişi konser için alandaydı. Soğuk havaya aldırış etmeden saatlerce bekleyen izleyiciler için konser saati geldi. Tabii ki; "Gangnam Style" şarkısıyla. Alanı dolduran binlerce insan PSY'nin şarkısına eşlik etti. Sadece 15 dakika süren konserde iki defa Gangnam Style şarkısını söyleyen PSY, bu konser için 250 bin dolar almış. Bu kadar büyük bir para 15 dakikalık bir konser için neden verilir anlamadım! Reklamın ön koşul olduğu bu tip organizasyonlar için seçimler daha dikkatli yapılmalı. Konser tadıyla hafızalara yer edecek bir isimin gelmesi, dünya medyasında da yer bulabilirdi…. Neyse, biz ne yazarsak yazalım Koreli şarkıcı; İstanbul konserinden dakikada tam 16 bin 500 dolar'ı cebine indirmiş oldu!

Başında evlilik yelleri
"Bir Kadın Bir Erkek" dizisindeki oyunculuk performansı ile büyük bir çıkış yakalayan Emre Karayel, evlilik yolunda olduğu Öykü Gürman ile ayrılmış; daha sonra ortalardan kaybolmuştu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Karayel'i önceki akşam Kanyon'da gördüm... Yanındaki esmer güzeli ile oldukça mutlu olan Karayel, sevgilisiyle birlikte sinemaya gitti. Yakın çevresinin 2 aydır birlikte olduğunu söylediği ikili, ciddi bir yolculuğun başındaymış. Emre Karayel, dostlarına evlenip baba olmak istediğini her fırsatta söylüyormuş. Karayel'den "yakında evleniyorum" diye bir haber alırsanız şaşırmayın….

Kürkseverler ve hayvanseverler karşılaşması
Son dönemde magazin gündemine "gerçek kürk kullanan ünlüler" yerleşti... Hülya Avşar'la başlayan ve son dönemde Bülent Ersoy'la devam eden tartışma doruğa çıktı. Bülent Ersoy'un çinçila kürkü giydiğini açıklaması, hayvansever ünlüleri de ayaklandırdı. Hatta durum daha da ileri gitti; işin içine hayvan hakları dernek ve vakıfları da girdi. Ersoy'u kınama yazıları yayınlayıp, büyük bir protesto hareketi başlattılar. Dünyanın her yerinde bu tip tartışmaları görmek mümkün. Ancak işin bir başka boyutu var ki, hayvanseverlerin gözünden nedense hep kaçıyor. Global birçok marka; hayvanları avlayarak ürettiği çanta, ayakkabı vb. ürünler için dev reklam kampanyaları yapıyor. Bu dev şirketlere ses çıkarmayan ve hatta kimi zaman bu markaları kullandıkları için övünen ünlüler; konu bir başka ünlü olunca hayvan hakları savunucusu kesiliyorlar. Bu ironik durum ortadan kaldırılmazsa; kaybedenin, ünlü markalar ve onların kullanıcıları olacağını söylemek hiç de yanlış olmaz…

Derin dedikoducular!
Derin Mermerci, oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile beraberliği duyulunca şimşekleri üzerine çekmişti. Söylenenlere kulak asmayan sosyetik güzel; ilişkisini özgürce yaşamıştı. Ta ki; Beyoğlu'nda yaşanan tatsızlığa kadar… Bu gecenin ardından saçlarını değiştiren ve ortalarda görünmeyen Derin Mermerci'nin artık gece hayatına noktayı koyduğu konuşuldu. Mermerci, özel davetler dışında dışarı çıkmama kararı aldı. Buraya kadar her şey gayet normal. Normal olmayan; dost bilinenlerin arkadan yaptıkları dedikodular… Geçtiğimiz gün Nişantaşı Beymen'de otururken yan masama iki sosyetik bayan oturdu. Başladılar dedikodu yapmaya… Bu iki dedikoducunun isimlerini yazmayacağım, çünkü onlar Derin Mermerci'nin "sözde" yakın dostları… Dakikalar içinde küçücük bir masada Derin'in tüm hayatını parça parça ettiler. Konuştuklarının detayları bende saklı kalsın. Ama bu iki hanımın dedikodu sonunda vardıkları nokta: Derin, yaşadığı aşklarla ve takıldığı insanlarla kalitesini iyice düşürdü… Bu yüzden de iki sosyetiğe göre; Mermerci çevresinden iyice dışlandı! Neymiş; sadece ünlülerden değil, sosyeteden de dost olmazmış!


Ufuk ÖZCAN

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
500 dolara al, 11 bin dolara sat! Zen Haber Arşivi 0 17 Aralık 2012 14:58
Future Soldier'ın ilk 15 dakikası Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 21 Mayıs 2012 15:51
''gençTarife'' ile 15 dakikası 2 kontör Dilara Turkcell 0 12 Kasım 2009 00:46