IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2013, 09:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Durakta pompalı infaz




Manavgat'ta durakta bekleyen iki kadını pompalı tüfekle öldüren Mutlu Polat, daha sonra kendisini vurarak intihara kalkıştı. Ağır yaralı saldırgan hastaneye kaldırıldı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapay şelale önündeki otobüs durağında işe gitmek için servis bekleyen bir çocuk annesi Şule Seçil Tengir (37) ve arkadaşı Hürrem Babaoğlan (33) silahlı saldırıya uğradı. Durağın önünde duran otomobilden inen 30 yaşındaki Mutlu Polat pompalı tüfekle kadınlara ateş etti. Kadınlar kanlar içinde yere yığılırken, Polat aynı tüfekle kendi göğsüne ateş ederek intihara kalkıştı. Evrenseki'de bir otelin muhasebe bölümünde çalışan Hürrem Babaoğlan ve yine aynı otelde personel müdürü olan Şule Seçil Tengir, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan saldırgan Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polat'ın eşinin "Ölse de kurtulsak. Bize yapmadığını bırakmadı. Öldürülme korkusu ile polise şikayet edemedim" dediği öğrenildi.

TEKLİFİ KABUL ETMEYİNCE...

Side'de bir otelin servis müdürü olduğu öğrenilen Polat, iddiaya göre bir süre önce boşanan Seçil Tengir'e arkadaşlık teklif etti. Tengir'in teklifi kabul etmemesi üzerine Polat'ın silahına sarıldığı öne sürüldü. Öte yandan ilçede 3 Nisan'da Demokrasi Bulvarı'nda saat 21.30'da bir pastane önünde oturan Yeliz Tek (23), yüzünde motosiklet kaskı olan bir kişinin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Pamukkale Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu genç kız, göğüs bölgesinden ve başından yaralandı. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yeliz Tek kurtarılamadı. Aralarında bir kilometre mesafe olan iki olayda da pompalı tüfek kullanılması, aralarında bağlantı olabileceği ihtimalini gündeme getirdi. İki olayda kullanılan fişeklerin aynı olduğu belirlendi. Birer hafta arayla sokak ortasında 3 kadının öldürülmesi ilçede korku yarattı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
durakta, infaz, pompalı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alper durakta esekherif Komedi ve Mizah 20 08 Haziran 2012 21:26