IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2013, 09:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Köpekleri zehirlenince gözyaşlarını tutamadı




Terme'de, bir gecede 10 köpeği zehirleyip öldürdüler. İki köpeğinin cansız yattığını gören 5 yaşındaki Erdal, "Şimdi bizi kim koruyacak?" diye ağladı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Samsun Terme'ye bağlı Bazlamaç beldesinde bir gecede 10 köpeğin zehirlenerek öldürülmesi belde halkını isyan ettirdi. Pamuk ve Karabaş adlı köpeklerinin cansız yattığını gören 5 yaşındaki Erdal ise gözyaşlarını tutamadı. Bazlamaç'ta yaşayanlar sabah kalktıklarında köpeklerinin zehirli etle öldürüldüğünü gördü. 3 yıl önce de yine böyle bir olayla karşılaştıklarını söyleyen Recai Akbulut, "Yine köydeki bütün köpekleri bir gecede zehirleyerek öldürdüler. Bir gün sonra da köydeki evlerde hırsızlık oldu. Biz burada köpeklerimiz sayesinde, kapılarımızı kilitlemeden yatıyoruz. Korkumuz yine bu tür hırsızlıkların yapılması. Bunun için jandarmaya gidip şikâyetçi olduk" dedi.

HIRSIZLIK ŞÜPHESİ

Köylüler önce belediyeden şüphelendiklerini ancak daha sonra olayı belediye yetkililerinin yapmadığını öğrendiklerini söylediler. Köylüler, "Bu köpeklerin hepsi sahipli. Başıboş köpek değiller. Biz hırsızlık olaylarından şüpheleniyoruz. 10 tane köpek öldü. Dolaşmak için gidip, geri dönmeyen köpekler de var. Onlar da kim bilir nerede ölüp kaldılar" dediler. Zehirlenen köpekler arasında 5 yaşındaki Erdal Acar'ın Pamuk ve Karabaş adlı köpekleri de var. Köpeklerinin öldüğünü gören küçük çocuk gözyaşlarını tutamadı. Ölen köpeklerinin başından ayrılmayan ve üzüntülü halde onlara bakan küçük çocuk, "Benim köpeklerimi neden öldürdüler. O bizi kötü insanlardan koruyordu. Şimdi bizi kim koruyacak. Hem ben onlarla sürekli oyun oynuyordum. Onları çok özleyeceğim" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
gözyaşlarını, köpekleri, tutamadı, zehirlenince


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık