IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Zen

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Mayıs 2013, 13:10   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cannes'a Hülya çıkarması




Chopard'ın özel davetlisi olarak Cannes Film Festivali'ne gidecek olan Hülya Avşar'a yaklaşık 20 kişilik ekibi de eşlik edecek. Avşar Kızı, ekibin tüm masraflarını kendi karşılayacak

Dünyaca ünlü mücevher markası Chopard'ın özel davetlisi olarak Cannes Film Festivali'ne katılacak olan Hülya Avşar, Fransa'ya çıkarma yapacak. Avşar Kızı; festivale giderken her zaman olduğu gibi yaklaşık 20 kişilik ekibini de yanından ayırmayacak. Ünlü sanatçı; kırmızı halıda boy göstereceği kıyafetlerini bir süredir birlikte çalıştığı Melih Yazgan'a diktirdi. Hülya Avşar'ın Cannes'da giymek için diktirdiği 10 kıyafet için yaklaşık 150 bin lira ödediği söyleniyor. Hülya Avşar, ekibinin de tüm masraflarını kendi karşılayacak.

KORUMALAR EŞLİK EDECEK
Chopard'ın davetinde firmanın kendisi için seçtiği servetlik takılarla boy gösterecek olan Hülya Avşar, burada da tıpkı Antalya Film Festivali'nde olduğu gibi sıkı bir şekilde korunacak. Avşar Kızı, Cannes Festivali'nde dünyaca ünlü birçok yıldızla da tanışma fırsatı bulacak.

SERVETLiK TAKILAR TAKACAK
Chopard markasının "Altın orana sahip bir yüzü var; takılarımızı Antalya Film Festivali'nde çok iyi taşıdı" diyerek festivale davet ettiği Hülya Avşar'ın; Cannes'de birçok görkemli mücevherle boy göstermesi bekleniyor.

* Ünlü sanatçı, geçtiğimiz aylarda da yıllardır birlikte çalıştığı ekibini Ayvalık'ta tatile götürmüş; bu tavrıyla da ünlü sunucu Oprah Winfrey'e benzetilmişti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
cannesa, çıkarması, hülya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık