IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mayıs 2013, 09:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir kişiye çıkan en büyük ikramiye




İki aydır devreden ABD lotosunda talih kuşu 10, 13, 14, 22, 52 ve 11 rakamlarını yazan kişiye vurdu. Talihli vergi kesintisi sonrası 377 milyon doları cebe atacak



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Amerika'da iki aydır devreden ve toplam ikramiyesi 590.5 milyon dolara ulaşan Powerball, cumartesi gecesi yapılan çekilişte sahibini buldu. Florida eyaletinde bir kişinin biletinde, kazanan numaralar 10, 13, 14, 22, 52 ve Powerball numarası da 11 olarak açıklandı. Kazanma şansının 175.2 milyonda bir olduğu belirtilen Amerika'nın en yüksek katılımlı şans oyununda kaderi değişen, şimdilik adı açıklanmayan Amerikalının, vergilerden sonra 376,9 milyon dolara sahip olacağı belirtiliyor. Kazanan kişi, ödülü taksitle almayı da tercih edebilir. Çıkan ikramiyenin ABD'de bir kişinin kazandığı en büyük ikramiye olduğu belirtiliyor.

KİMLİĞİ GİZLİ TUTULUYOR

Kazanan kişinin kimliği ülkede tam bir merak konusu olurken, biletin Florida eyaletinin Zephyrhills kentinde bir süpermarkette oynandığı belirtiliyor. Florida Şans Oyunları yetkilisi Cindy O'Connell, eyaletten bir kişinin kazandığını doğruladı, ama kimliği hakkında bilgi vermedi. İki aydır biriken ikramiyeyi geçen cumartesi günü de kazanan çıkmasaydı, büyük ikramiye 925 milyon dolara ulaşacaktı. Ancak bir kişinin kazanan rakamlarla Powerball rakamını kombinasyonunu yakalamasıyla, ikramiye açılış rakamına, yani 40 milyon dolara düştü. Rakam kombinasyonları üzerine kurulu oyunda olası tüm kombinasyonların yüzde 80'inin neredeyse çekilişe dakikalar kala bile oynandığını belirten merkezi Iowa'da bulunan Şans Oyunları CEO'su Terry Rich, "Bu kombinasyonların bir matematiği yok. Tamamen tesadüfe bağlı. İşin eğlencesi de burada" derken, 43 eyaletle Washington DC ve Virgin Adaları'nda oynanan oyuna olan ilgi, Kaliforniya'nın Los Angeles kentinde bir marketi işleten Gordon Chan tarafından ortaya koyuluyor. Chan, "Markette Powerball müşterileri için ayrı bir sıra oluşturduk. Diğer müşterilerden ayırmamız gerekiyordu" diye konuştu.

3 KİŞİYE DAĞITILMIŞTI

Amerikan tarihinde en yüksek rakamlı şans oyunu ikramiye, Mega Millions oyunuyla Mart 2012'de 656 milyon dolarla olmuş, büyük ikramiye Maryland, Kansas ve Illinois eyaletleri arasında dağıtılmıştı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bir, büyük, çıkan, en, ikramiye, kişiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte büyük ikramiye wHiSkEy Haber Arşivi 0 23 Aralık 2010 21:46
Büyük ikramiye çıkan kazı kazan kartını çöpe attı Süslü Esrarengiz Olaylar 0 25 Nisan 2010 14:24
Yılbaşında büyük ikramiye bu yıl da 25 milyon YTL Angel Haber Arşivi 0 23 Eylül 2008 14:26