IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2013, 17:28   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Acun'un hamile sevgilisinden ayrılması





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Acun çocuk istememiş de sevgilisi istemiş de ama hamile kalınca Acun sevgiliyi bırakmış da vs vs. Buhaberde daha okunacak bir şey kalmadı ve serbest dalış yapan aklıma en son çalıştığım magazin programı geldi şimdi. İşi gücü bırakıp ardıma bakmadan kaçmamın sebebi hikmeti olan program.
Şu haberi magazin vtr'si olarak yapsaydık, ki yapmışlardır zaten bu saate kadar, o iki satırı çeke uzata bütün programa yaymıştık. Mevzunun anlam ve önemine göndermeler yapan üç dört şarkı seçmiş ve eski yeni görüntülerin üzerine dan dan!'lı bol efektli ve az sonraa!'lı sesi almış, o iki satırdan destan yazmıştık. İzlenmek için.
Konuyu Radikal'deki haberin altında yer alan okuyucu yorumlarına getirmek istiyorum ama görüldüğü üzre, beceremiyorum. Azimle devam edeceğim: Yorumların bir kısmı Radikal'i tık kaygısı gütmekle suçluyor. Hatta birisi yani böyle haberler yapıp tık almak istiyorsanız biz bir yerleri elli kere tıklayalım falan diyor. Hani yeter ki bu 'düzeysiz' haberler yapılmasın.
Çok şahane bir mantık, acaba bunu basın yayın camiyası niçün düşünememiş ki?
Acun'un yaptığı programlar izleniyorsa, Acun hem yapımcı olarak hem de kamera önündeki yüz olarak bu işin her bi yanından çıkıyorsa, Acun da izlenir. Acun okunur, ilgili haberler tıklanır, hakkında yorum da yazılır, çene de yorulur. Haberi okuyup, programı izleyip yhaa yapmayın ama böyle şeyler demenin pek anlamı yok.
Bunun en kolay yolu, o programı izlememek ve o haberi tıklamamak. İşin güzel yanı da ne biliyor musunuz? Bunun aynen böyle söylendiği gibi, yazıldığı gibi kolay olması. Çok basit: İzlemeyin, okumayın. Sonuçta o haberin bir başlığı var, mevzuyu anladıysan ve ilgini çekmiyorsa neyi merek edip de tıklıyorsun devamı ne diye? Merak ediyorsan ve devamını okuyorsan, neden senin merak ettiğin bi şeyin haberini yaptığı için gazeteyi televizyonu vs. suçluyorsun?
Magazin haberlerinin öyle sağlam bir mantığı yoktur ki zaten. Olsa olsa sağlama yakın bir kurgusu olur. Hikaye anlatırsın millete. Mini dizi gibi izler insanlar onu. Bir şekilde bildiği tanıdığı dinlediği izlediği insanların özel hayatını çok ama çok merak eden, çok ama çok insan var. İnsanlara bir şeylerin sistematik olarak dinletildiği, izletildiği, dayatıldığı bütün toplumlarda var bu insanlar. Şimdi bunun böyle bayağı bir dil ile olmayanını ve yaklaşık yüz elli paragraf kadar süren bilumum açıklamasını elbet yapan birileri çıkar. Derin derin okur feyz alırsınız, benim yapabileceğim en derin analiz "yumurta ya da tavuk olman fark etmiyor güzel kardişim"den öteye geçmiyor maalesef.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acunun, ayrılması, hamile, sevgilisinden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Acun Ilıcalı'nın tasarımcı sevgilisi Şeyma Subaşı, üç aylık hamile! Violent Haber Arşivi 0 02 Mayıs 2013 10:34
Kutan: Erdoğan'ın partiden ayrılması doğru bir karardı PassioN Haber Arşivi 0 26 Şubat 2012 13:07
İnançların Gruplara Ayrılması Kalemzede Felsefe 0 23 Eylül 2011 01:52
Karışımların Fiziksel Yol İle Ayrılması YapraK Kimya 0 08 Mayıs 2009 03:50
Işığın Renklerine Ayrılması YapraK Ödev ve Tezler 0 08 Mayıs 2009 03:37