IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2008, 12:47   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Teslim olan teröristin şok itirafları.




PKK'dan kaçarak teslim olan teröristin itirafları tüyler ürpertti. PKK'nın 1 ton patlayıcı satın aldığını söyleyen A.A. bürokrat, general ve milletvekillerine karşı suikast planını açıkladı.

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce hakkında “Terör örgütü üyesi olmak” suçundan dava açılan A.A, ifadesinde, örgüte 1991 yılında bir yakınının propagandası sonucu Şırnak'ın İdil ilçesinden giderek katıldığını anlattı.

Yurt dışına gitmek için örgüte katıldığını, ancak bunun gerçekleşmediğini belirten A.A, “1991 yılında örgüte katıldım. Suriye'ye gitmek için hazırlıklar yapıyorduk. Ancak, örgüt benim yurt dışına çıkışıma o dönemde izin vermedi. Benim örgütten Mardin yapılanmasında görev yapmam istenildi. Ben de bir süre bu bölgede bulundum” dedi.

Askeri ve siyasi eğitim almak için 1994 yılında terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki Haftanin ve Metina kamplarına gittiğini anlatan A.A, burada 1 yıl kaldıktan sonra örgütten kaçtığını belirtti.

UNESCO'DAN MÜLTECİ FORMU

Terör örgütü kampından kaçtıktan sonra bir tanıdığının yanına sığındığını ifade eden A.A, şunları anlattı:
“Bu şahıs beni IKDP'nin istihbarat birimine götürdü. Bu birim vasıtasıyla Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Merkezi'nin (UNESCO) Dohuk'ta bulunan temsilciliğinden bana mülteci formu düzenletildi. Bu form sayesinde 1995 yılından 2007 yılı sonuna kadar Dohuk kentinde kaldım. Burada küçük çaplı mazot ticareti yaptım. 2004 yılında eşimi ve 1 çocuğumu yanıma aldım. Burada bir Türk şirketinde çalışmaya başladım. 2007 yılında teslim olmaya karar verdikten sonra eşim ve çocuklarımı yasa dışı yollarla Türkiye'ye gönderdim. Ardından ben de Türkiye'ye gelip güvenlik güçlerine teslim oldum.”

“PKK, IKDP'NİN İSTİHBARAT BİRİMİYLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE”

Terör örgütü PKK'nın örgütten kaçan üyelerinden IKDP'nin bilgisi dahilinde faydalanmak istediğini belirten A.A, şöyle devam etti:
“PKK, IKDP'nin istihbarat birimiyle işbirliği içerisindeydi. Örgüt, benim, Mardin bölgesinde bulunan örgüte ait cephanelikleri göstermem için IKDP'ye müracaat etmişler. IKDP, kendilerinin bilgisi dahilinde örgüt mensuplarıyla Türkiye'ye gidip bildiğim cephaneliklerin yerini göstermem için bana baskı yaptı. Ben de mecburen kabul ettim. 2003 yılında yeniden örgütün Gare kampına gittim. Burada bana silah verildi. Bir grup örgüt üyesiyle Türkiye'ye geçiş yaparak Mardin bölgesine geldik. Buradaki cephaneliği gösterdim.”
Mardin bölgesinden ayrılırken, güvenlik güçleriyle çatışmaya girdiklerini kaydeden A.A, bu çatışmada 2 terör örgütü üyesinin öldüğünü, kendisinin de şarapnel parçasıyla başından yaralandığını belirtti.
A.A, Irak'ın kuzeyine geçtikten sonra yeniden IKDP'ye teslim edildiğini bildirdi.

“ASKERİN GEÇİŞ GÜZERGAHI MAYINLANDI”

Terör örgütü PKK üyesi A.A, terör örgütünün Gabar Dağı bölgesinde askeri birliklerin sürekli geçiş yaptığı bölgelere uzaktan kumandalı mayınlar döşediğini
anlattı. A.A, “Gabar Dağı'nda çok sayıda mayın olduğunu biliyorum” dedi.

“1 TON PATLAYICI SATIN ALINDI”

Terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki Zaho kentinde bir silah tüccarından 1 ton patlayıcı madde satın aldığını da kaydeden A.A, ifadesinde bu konuyla ilgili şunları söyledi:

“Örgütün, 2007 yılında Irak'ın kuzeyindeki Zaho kentinde bir silah tüccarından yaklaşık 1 ton kadar patlayıcı aldığını gördüm. Bunlar içerisinde dinamit lokumları, TNT kalıpları ve plastik patlayıcılar bulunuyordu.”

“ÖRGÜT, SUİKAST TARZI EYLEM HAZIRLIĞINDA”

Terör örgütü PKK'nın eylem planları hakkında da bilgi veren A.A, şunları anlattı:

“Örgüt geçmiş yıllarda yapmış olduğu mayınlama eylemlerini artırarak devam ettirecektir. Kırsal alanda fırsat buldukça operasyon yapan birliklere pusu ve vur-kaç türü eylemler yapabilirler. Yine özellikle metropol şehirlerde bombalama, molotof atma, iş yeri kundaklama, araç yakma eylemleri olacaktır. Geçmiş yıllarda özellikle 2003 yılında örgütün gündeme gelen ve çok tartışılan, ancak kabul görmeyen bir eylem tarzı vardı. Bu eylem tarzı son dönemde yine örgütün gündemine gelmiştir. Özellikle bürokrat, general ve milletvekili gibi özellik arz eden şahıslara karşı suikast türü eylemler yapabilirler. Bazı örgüt mensupları suikast eğitimi almaktadır.”

Amerika'nın Irak'ı işgalinden sonra Irak ordusuna ait silah ve mühimmatların tamamının terör örgütü PKK'nın eline geçtiğini de anlatan A.A, “Irak ordusunun silahları PKK'da. Özellikle Irak ordusu Bağdat düştükten sonra ellerinde bulunan silahları bırakarak evlerine gittiklerinden mevcut silahlar örgüt mensupları tarafından toplanarak kamplara aktarılmıştır. ABD askerleri de bu duruma göz yummuşlardır” dedi.

“IKDP, KABİLİYETLİ OLANLARI KENDİNE ALIYOR”

IKDP'nin, terör örgütünden kaçan örgüt mensupların barındığı bir kampı bulunduğunu belirten A.A, şöyle dedi:

“IKDP, PKK'dan kaçan örgüt mensupları içerisinde aktif ve kabiliyetli olanları seçerek, kendi silahlı güçlerine dahil ediyor. Sağlık sorunu olan akli ve fiziki kabiliyeti zayıf olanları ise istemeleri halinde Türkiye'ye resmi yollardan teslim etmektedir. IKDP, 'Parastin' adında istihbarat teşkilatı kurdu. Başında Mesut Barzani'nin oğlu Mansur Barzani bulunuyor. Bu istihbarat örgütü Türkiye'ye yönelik olarak faaliyet yürütmektedir. Özellikle Türk ordusunun imkan ve kabiliyetleri hakkında bilgi toplamaktadır. Türkiye'de bazı kişiler bu istihbarat örgütüne bilgi aktarıyor.”


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Nisan 2008, 12:57   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Teslim olan teröristin şok itirafları.




Dikkat ederseniz hepsi gitmek için can atıyor Sonra aralarina katılıolar Ne ******** ne karektersiz ne hayvanat oldugunu anladıkları zaman kaçmaya çalışıolar ama malasef çok geç.. .Sonra böle it gibi teslim oluolar.1 hayvanın yaşantısı bunlardan iyidir..Şimdi ceza evine girer yarin çıkar önemsiz.Rab bunun hesabını sormaz mi ? ver verebilirsen.. Orda pişmanim yok !

 

 

Etiketler
itiraflari, itirafları, olan, sok, teroristin, teröristin, teslim, şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şırnak'ta teslim olan PKK'lı sayısı 419 Seth Haber Arşivi 0 05 Kasım 2014 18:31
Müslüman olan Papaz`ın itirafları (Yusuf Estes) Kalemzede İslamiyet 0 25 Temmuz 2011 15:43
Teslim olan 29 PKK'lı serbest bırakıldı Feronia Haber Arşivi 0 20 Ekim 2009 08:55
Teslim olan 6 PKK'lı tutuklandı Collettivo Haber Arşivi 0 11 Ağustos 2008 14:45
Teslim olan teröristten itiraflar Julw Haber Arşivi 0 12 Temmuz 2007 16:16