IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mayıs 2013, 12:47   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hürrem tükendi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



‘Muhteşem Yüzyıl’ın merakla beklenen ve reklamları günler öncesinden dönmeye başlayan 100. bölümü, dün ekrana gelmedi. Bu sürpriz değişikliğe, dizide Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli’nin aniden Berlin’e gidişi yol açtı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

“Muhteşem Yüzyıl”ın dalya planları iptal oldu, 100. bölüm dün yayınlanamadı. Bu sürpriz değişikliğe, geçtiğimiz hafta sonu sevgilisi Can Ateş’le tatil için Bodrum’a giden Meryem Uzerli’nin, psikolojik açıdan kötü bir dönem geçirmesinin ve sorunun daha da ilerlemesi üzerine apar topar Berlin’e gitmesinin yol açtığı ortaya çıktı. Yakınlarına uzun zamandır, “Tükendim, daha fazla duramıyorum buralarda” dediği öğrenilen Meryem Uzerli’nin kesin teşhis konmamakla birlikte “tükenmişlik sendromu” teşhisi kondu.

Bu sebeple dizinin çekimlerine bir süre ara verildi ve dün akşam yayınlanması planlanan 100. bölüm de haftaya ertelendi. 101’inci bölümün çekimleri içinse ünlü oyuncunun İstanbul
MADDİ MANEVİ DOYUMA ULAŞAMAMA
Tükenmişlik sendromu, çalışma hayatının getirdiği stresle beraber, maddi ve manevi doyuma ulaşamama ve bunun sonucu olarak da mesleğe karşı duyarsızlaşma ile baş gösteriyor. Kişi bu süreç sonunda kazanma isteğini kaybediyor. Birey işinden soğuyor. Kendisine duyduğu güven azalıyor. Gerginlik, kızgınlık, mutsuzluk gibi artıyor. Sosyal çevresinden uzaklaşmaya başlayan birey, hiçbir şey yapmaya istek duymuyor. Tüm bunlar iş başarısını düşürüyor. İlerleyen safhalarında ise iş ve iş çevresine karşı olumsuz tavır alınıyor. Kişi ayrıca kronik yorgunluk, baş ve boyun ağrıları, kramplar, gastrointestinal sorunlar ve uykusuzluk problemleriyle karşılaşılabiliyor.
’a dönmesi bekleniyor. Berlin’de bir klinikte tedavi altına alındığı öğrenilen Meryem Uzerli’nin sete ne zaman dönebileceği, çekimlerin ne zaman başlayacağı belirsizliğini koruyor. Yapım şirketinden henüz bir açıklama yapılmadı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hürrem, tükendi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Stoklar tükendi! Zen Cep Telefonlar 0 03 Mayıs 2013 14:57
Hürrem Sultan (Hürrem Sultan Kimdir? - Hürrem Sultan Hakkında) Zen Tarih / Siyaset 0 20 Şubat 2012 22:27
Hürrem Sultan Kalemzede Tarih 0 20 Ağustos 2011 14:48