IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2013, 19:20   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ünlüleri Kemiren Hastalık




Survivor'da yarışan Dağhan Külegeç'in hastalığına şimdi de Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli yakalandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Muhteşem Yüzyıl'ın güzel oyuncusu Meryem Uzerli'nin diziye ara vererek Almanya'da tedavi görmesine neden olan 'Tükenmişlik Sendromu' hastalağına daha önce de ünlü oyuncu Dağhan Külegeç yakalanmıştı.

'Survivor'ın yıldız isimlerinden oyuncu Dağhan Külegeç, hastalığı için "O hastalıkla boğuşurken kafa olarak bitmiştim. Sanki bir fille savaşıyordum. Fil beni eziyordu" demişti.

Dağhan, "Burnout (Tükenmişlik) sendromu yaşıyormuşum, kafa ve beyin olarak bitmişim. Bir fille savaşıyorsunuz ve o fil sizi hep eziyor. Kafam sürekli bir mücadele halinde, bir odayı temizlemek istiyorsanız ne kadar pis olduğunun farkına varmanız lazım, yani bütün köşe dip ortaya çıkarmanız lazım ki ondan sonra bir temizlik yapabilesiniz. Psikoloğa gitmedim de büyücüye gittim, alternatif tıp uzmanına gittim bana çok faydası dokundu. Klasik anlamda baktığınız zaman bildiğiniz büyücü. Kuantum terapisi yaptı bana ve çok iyi geldi. 2,5 aydır yeni doğmuş gibiyim. Bundan 2,5 ay önce beni görsen bırak programına konuk almayı kanal binasından içeri sokmazdın" diyerek yanıt verdi.

Tükenmişlik sendromu, kişiyi bedensel ve ruhsal olarak zorlayan bir etkene uzun süre maruz kalması sonrası ortaya çıkan tükenme halidir. Tükenmişlik sendromu, özellikle iş stresinin yoğun olduğu ve iş yükünün sürekli yüksek olduğu yerlerde çalışanlarda olmak üzere günümüzde oldukça yaygın görülen bir sendromdur.

Tükenmişlik sendromunu ortaya çıkış nedeni tek başına iş yerindeki koşullar değildir. İş yeri koşulları kadar çalışanlara ait özellikler de tükenmişlik sendromunun ortaya çıkmasını etkilemektedir. Tükenmişlik sendromu, "kendisinden, yaşamdan ve diğer insanlardan beklentileri yüksek olan", "insanları önemseyen, onların beklentilerini/gereksinimlerini karşılamaya çalışan", "insanlara değer veren", "işini en iyi biçimde yapmaya çalışan", "yaşamda yüksek hedefleri ve yüksek idealleri olan", "yaptığı işe gelir getiren bir etkinlik olması yanında başka anlamlar da yükleyen", "yaşadığı her sorunda kendini suçlamaya ve kendini olumsuz değerlendirmeye eğilimli", "yetersizlik duygularına sahip", "kolayca moral bozukluğu yaşayan" kişilerde daha çok görülmektedir. Ayrıca kişinin iş yaşamı, aile yaşamı ve sosyal yaşam gibi birden çok alanda stres yaşatan olayla karşı karşıya kalması ve stres yaşamaya yatkın bir kişilik yapısına sahip olması da tükenmişlik sendromunun ortaya çıkmasını kolaylaştırmaktadır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SABA TÜMER DE İTİRAF ETTİ

Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakteriyle herkesin beğenisini toplayan Meryem Uzerli için 'tükenmişlik sendorumuna' yakalandı iddialarına karşılık Saba Tümer'den bir itiraf geldi. Güzel sunucu sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında kendisinin de aynı hastalığa yakalandığını ancak kimseye açıklayamadığını söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ünlüleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Denizli nin Ünlüleri Ecrin Ege Bölgesi 2 17 Eylül 2011 14:57
Diyarbakır ünlüleri Ecrin Güneydoğu Anadolu Bölgesi 4 31 Ağustos 2011 21:04
Bu Ünlüleri Tanıdınız mı? OkyAnuS Serbest Kürsü 0 12 Kasım 2008 03:04