IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2013, 21:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sosyal dokunun restore edilmesi lazım




AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 61. Danışma Meclisi toplantısına katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türkiye'de siyasi ve ekonomik restorasyonu önemli bir yere getirildiğinin şimdi de sosyal dokunun restore edilmesi gerektiğini söyledi.

İzmit Antik Kapı Restaurantta yapılan AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 61. Danışma Meclisi toplantısına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AKP Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlçe belediye başkanları, AK Parti mahalle temsilcileri ile partililer katıldı.
Türkiye'nin ayağındaki son pranganın çözülmesi gerektiğini söyleyen Bakan Nihat Ergün konuşmasına söyle devam etti:
"Türkiye'de şimdi son bir mesele kaldı. Sosyal restarasyon. Siyasi, ekonomik restarasyonu önemli bir yere getirdik. Şimdi sosyal dokunun restore edilmesi lazım. Türkiye'de hiç kimsenin ne devlet tarafından ne de başkaları tarafından etnik veya dini kimliği nedeniyle rencide olmadığı ve herkesin devlet ile millete güçlü bir şekilde sahip çıktığı bir Türkiye inşaa etmektir. Türkiye'nin ayağındaki son pranga, teröre dönüşmüş olan ve uluslararasılaşmış olan bu son prangayı çözüp 2023'ün güçlü Türkiyesini hem siyaseti, hem ekonomisi ve hem de sosyal dokusu güçlendirilmiş olarak 2023'e doğru hazırlamaktır. İçinden geçtiğimiz süreç böyle bir süreçtir.Bunun da tabiki tartışmalarını yapacak muhalefet." diye konuştu.

BIRAKIN ARTIK BU DARBECİLERİ SAVUNMAYI

Türkiye'de herkesin neyle suçlandığını ve neyle yargılandığını bildiğini söyleyen Bakan Ergün konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Muhalefet tabiki bunun da tartışmalarını yapacaklar. Nasıl darbelerle mücadele ederken onun tartışmalarını yaptılar. Darbe teşebbüsünde bulunanların yakalanmasını nasıl hazmedemediler. Nasıl uluslararası alana Türkiye'yi şikayet etmeye çalıştılar. Adam darbeye, cinayete teşebbüs ederken bombasıyla, silahıyla yakalanmış diyorlarki 'İnsanlar neyle suçlandıklarını bilmeden cezaevlerinde tutuluyorlar' Herkes neyle suçlandığını neyle yargılandığını biliyorlar. Bırakın artık bu darbecileri savunmayı. Bırakın artık bunların arkasında durmayı. Geçen hafta Bürükseldeydik. CHP'nin milletvekilleri başta genel başkanları olmak üzere Türkiye'yi şikayet etmeye gitmişler. Ama adamın biri tersliyeverdi biranda. Dediki senin söylediğin Türkiye ile bizim bildiğimiz Türkiye arasında çok fark var. Dedilerki sen Türkiye'den mi geliyorsun uzaydan mı?

TÜRKİYE'NİN SİYASİ İSTİKRARINI BOZACAK UNSURLARI BERTERAF ETTİK

Türkiye'nin siyasi istikrarını bozacak aktiviteleri sona erdiren bir noktaya geldiğini söyleyen Bakan Ergün, "Türkiye'nin siyasi istikrarını darbe, parti kapatma, entrika ve benzeri yollarla sona erdirme girişimi yapılamayacaktır. İkinci birşey daha yaptık. Türkiye'nin ekonomik istikrarını bozacak girişimleri de sona erdirdik. Ama bankacılık sistemi üzerinden, ama merkez bankası döviz rezevrleri üzerinden, ama dış borçlar üzerinden, bütçe açıkları üzerinden, enflasyon oranları üzerinden Türkiye'nin siyasi istikrarını bozacak, tahrip edecek bütün unsurları berteraf ettik. Bunun en önemli noktalarından biri 14 Mayıs 2013 günü IMF'ye yapılan son ödeme ile IMF'ye olan borcun sıfırlanmış olmasıdır."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dokunun, edilmesi, lazım, restore, sosyal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan ‘Dokunun’ talimatını verdi Ashriel Haber Arşivi 0 01 Eylül 2012 11:29
Sosyal Psikoloji 4.Ünite: Sosyal Etki Ve Sosyal Güç YapraK AÖF ders notlari 0 21 Haziran 2012 10:54
Hem dokunun, hem basın! Slipknot Cep Telefonlar 0 04 Ağustos 2010 19:59
İnternete siz de HTC ile dokunun. Armerian Turkcell 0 11 Nisan 2010 12:37
Oyunlara dokunun! Kralice Bilgisayar Donanımı 0 16 Temmuz 2008 17:18