IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2013, 21:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
THY Malta uçuşlarına başladı




İlk sefer dolayısıyla Malta Luqa Havalimanı’nda bir tören düzenlendi.

THY’nin 227’nci uçuş noktası olan Malta’ya yapılacak ilk seferi yapacak olan Airbus A320-200 tipi TK-1369 sefer sayılı uçağı Türkiye Saatiyle saat 12.50’de Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. İlk sefere gazetecilerin yanı sıra Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış 2’nci bölge başkanı Sezgin Sağlam’da yer aldı. Yaklaşık 2 saat 15 dakikalık uçuşun ardından THY uçağı Malta Luqa Havalimanı’na iniş yaparken uçak su takıyla karşılandı. THY yolcuları burada yöresel müziklerle ve çiçeklerle karşılandı.

İlk sefer dolayısıyla Luga Havalimanı’nda düzenlenen basın toplantısına Malta Turizm Bakanı Karmenu Vella, Malta Havalimanı CEO’su Markus Kalushofer ve Türkiye’nin Malta Büyükelçisi Nihal Çevik hazır bulundu. Türk Hava Yolları’nın Malta’ya sefer başlatmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Türkiye’nin Malta Büyükelçisi Nihal Çevik, “Akdeniz’in ortak değerlerini paylaşan Türkiye ile Malta’yı daha da yaklaştıran bu önemli etkinlikte burada olmak ve dünya havayolu ulaştırmacılığında parlak yükselişini iftiharla izlediğimiz THY’nin 100’ncü ülke olarak Malta’yı katmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu konuda bizlere destek veren Malta Turizm Bakanı Karmenu Vella’ya teşekkür ediyorum. 2009 yılı sonunda Malta’da büyükelçiliğimizin faaliyete geçmesi Türkiye’nin Malta ile siyasi, ekonomi ve kültürel ilişkileri geliştirme konusundaki kararlılığını göstermektedir. Türk Hava Yolları İstanbul-Malta hattının açılmasının her alanda ikili ilişkilerin gelişmesinde büyük katkı sağlayacak ve Malta’nın Rusya, Balkan ülkeleri, Orta Asya, Orta Doğu ve Uzak Doğu olmak üzere tüm bölgelerin bağlanmasında büyük rol oynayacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Malta Turizm Bakanı Karmenu Vella, Malta Havalimanı CEO’su Markus Kalushofer, Türkiye’nin Malta Büyükelçisi Nihal Çevik ve THY Pazarla ve Satış 2’nci Bölge Başkanı Sezgin Sağlam ilk uçuş anısına yaptırılan pastayı birlikte kestiler.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başladı, malta, thy, uçuşlarına


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Malta ve Malta Coğrafyası Ezgi Genel Coğrafya 0 04 Temmuz 2012 17:33
Malta Cumhuriyeti Hakkında Detaylı Bilgiler.(Malta Cumhuriyetinden, Resimler.) Sevda Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 10 Aralık 2011 22:59
Sky Airlines iç hat uçuşlarına başladı Chelt Havacılık Haberleri 0 15 Ocak 2011 14:39