IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Mayıs 2013, 12:45   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Röntgen Cihazında Ölüm!




Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iddiaya göre, çocuğunun röntgenini çektirmeye çalışan anne röntgen cihazının altında kalarak hayatını kaybetti.
Olay, Bakırköy Dr. Sadik Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin C bloğundaki Radyoloji bölümünde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 33 yaşındaki Emine Kulan ve imam nikahlı eşi Çetin Keskin bedensel ve zihinsel engelli ve ilk eşinden olan çocuğu Aleyna Atan'ı (7) birlikte hastanenin ortopedi bölümüne muayeneye getirdi.
Ortopedi doktoru bacak kısalığı nedeniyle çocuğun röntgen filmlerinin çekilmesini istedi. Aile çocuklarının röntgenini çektirmek için radyoloji bölümüne gitti. Engelli çocuğun röntgenini çekerken çocuğun hareket etmesi üzerine personel, anne ve babadan yardım istedi.
Personel anne ile babanın engelli çocuğu tutarak röntgen cihazı masasına yatırmasını istedi. İddiaya göre bu sırada çocuğu masaya yatıran anne Emine Kulan'ın üstüne röntgen cihazı düştü. Cihazın altında kalan Kulan ağır yaralandı. Kazanın ardından kadın aynı hastanede ameliyata alındı. Emine Kulan hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
KOCASI KONUŞTU
Hayatını kaybeden Emine Kulan'ın imam nikahlı eşi dehşet anları anlattı.
Olay anında eşiyle birlikte olan koca Çetin Keskin, talihsiz olayı şu şekilde anlattı: "Bugünki olay hastaneye gitmemizle başladı. Hastanede film çektirirken eşim röntgen cihazının arasına sıkıştı. Eşime yaklaşık yarım saat müdahale edilmedi. Eşime müdahale etmeye gelen hasta bakıcıları geç geldi. Hasta bakıcıların kurtarma malzemeleri eksikti. Eşime yarım saat yattığı yerde müdahale edildi. İhmallerden dolayı eşimi kaybettim. Bu hiç kimsenin umurunda olmadı. Hastanenin ihmali çok büyük boyutta."
"PERSONEL YETERSİZ OLDUĞU İÇİN BİZDEN YARDIM İSTEDİLER"
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde radyoloji servisinde personel yetersizliği olduğu için çocuğunun filmi çekilirken kendilerinden yardım istediğini iddia eden Keskin, "Röntgen odasında 1 personelden başka personel yoktu. Hastane personeli çocuğu tutmanız gerekiyor dedi. Biz de tutmak zorunda kaldık. Görevli, eşimin orada olduğunu göre göre filim çekme zorunluluğu buldu ve bunun sonucunda eşimi orada sıkıştırmış oldu" dedi.
Gazetecilerin "bundan sonra hukuki bir süreç izleyecek misiniz" sorusunu Keskin, "Hakkımı arayacağım. Davacıyım. Elimden ne gelirse yapacağım. Başka insanların da mağdur kalmaması için davacı olacağım" diye cevapladı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cihazında, röntgen, Ölüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık