IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
5Beğeni(ler)
  • 1 Post By Zen
  • 2 Post By Violent
  • 2 Post By Yıkılmaz

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2013, 23:12   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan: Taksim'e Yürüceklermiş Dediler Bırakın Yürüsünler Dedim...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Cemiyeti'nin Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen 59'uncu Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Erdoğan CHP'nin Kadıköy'de bugün yapılacak mitingi iptal etmesi ile ilgili olarak "Beşiktaş'ta toplanma kararı verdiler. Taksim'e yürüyeceklermiş' dediler. Bırakın yürüsünler dedim" dedi.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, çok zorlu, çetin yollardan geçtiklerini belirterek, "İnişler, çıkışlar yaşadık. Hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik. Kendimize inandık. Fikrimize güvendik. Milletin çizdiği istikametten başlayarak bugünlere geldik" dedi.

BAHÇELERİNİZE DİKİLECEK AĞAÇ DA VERELİM

CHP'nin Kadıköy'de bugün yapılacak mitingi iptal etmesi ile ilgili olarak da "Beşiktaş'ta toplanma kararı verdiler. 'Taksim'e yürüyeceklermiş' dediler. 'Bırakın yürüsünler' dedim. Bunlar ne istiyor? Bunu öğrenelim. Ne istedikleri de belli değil. Ağaç istiyorsanız, ağaç verelim. Burada ağaç bol. Bahçelerinize dikilecek ağaç da verelim. Bunlar da böyle bir kararlılık yok. İlla Topçu Kışlası olmaz diyorsanız, kusura bakmayın bu olacak. Daha önce olup da yıkılanı biz yapıyoruz" dedi. Erdoğan, Topçu Kışlası'yla ilgili İdare Mahkemesi'nin aldığı karar için de "İdare Mahkemesi bakıyorsunuz bir karar veriyor. 'İdarenin savunması alınıncaya kadar yürütmenin durdurulması' dedi. İdare kim? Kültür Bakanlığı. İnşaat mı başladı? Şu anda ihale mi yaptık? Burada soru işaretleri doğuyor. Bu ülkede kimsenin attığı adımı bu kadar dikkati bir kenara koyarak atması doğru değil. Hele hele yargı. Şu anda muhalefet bu tür kararın arkasında durarak, konuşuyor" dedi. Erdoğan, CHP'ye de seslenerek, "Ben CHP'ye diyorum ki, bu tür provokasyonların içine girme, yanlış yapıyorsun. Doğabilecek her türlü yanlışın faturası senindir. CHP'nin bu noktada çok hassas, çok dikkatli olması gerekir. Türkiye'nin çözüm sürecinde olduğu bir dönemde bu tür adımın atılması düşündürücüdür" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ama kimse kusura bakmasın. Bir avuç kaymak tabakanın, bir avuç sesi gür çıkan kitlenin bu millete, bu ülkeye dayatma yapmasına da müsade etmeyiz. Azınlığın çoğunluğa hükmetmesini müsade etmeyiz. Bu ülkede artık çetelerin dediği olmuyor. Bu ülkede artık kaymak tabakanın, güçlünün, sesi gür çıkanın dediği olmuyor. Bu ülkeyi artık bir kısım medya yönetmiyor. Milletin dediği olur. Milletin tercihi baş tacı edilir. Milletin arzu ve istekleri yerine getirilir. Taksim'de Gezi Parkı'ndaki eylemin artık bitirilmesini, polisimize, esnafa, oradaki masum ziyaretçilere yönelik şiddetin derhal son bulmasını istiyoruz.

Oradaki projeye onay veren CHP'nin ikiyüzlülük içinde kalabalıkları tahrik etmekten vazgeçmesini bekliyoruz. Biz bu aşamadan itibaren politika üretemeyen, plan proje üretemeyen, yapıcı eleştiri üretemeyen muhalefetin söylemlerini hiçbir şekilde zaten muhatap almıyoruz. Türkiye'nin en can alıcı meselelerinde gençlerin yaşamasını sağlayacak çözüm sürecinde yer almayan ama 'ağaçlar kesiliyor' yalanıyla meydandaki gençlerin arkasına sığınan bu muhalefette kendisine çekidüzen verene kadar biz de cevap vermeyeceğiz."

Bu arada etkinliğin gerçekleştiği Yıldız Teknik Üniversitesi'nde alınan yoğun güvenlik tedbirleri de dikkat çekti. Özellikle Erdoğan'ın konvoyunun üniversiteden çıkışı sırasında yol boyunca korumaların dizildiği görüldü.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 02 Haziran 2013, 00:06   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erdoğan: Taksim'e Yürüceklermiş Dediler Bırakın Yürüsünler Dedim...




Çok şey derdimde bugünlük yeterince dedim : ))
Oldu gözlerim doldu diyim bari sadece
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


 

Alt 02 Haziran 2013, 00:11   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erdoğan: Taksim'e Yürüceklermiş Dediler Bırakın Yürüsünler Dedim...




E bu ayrı bir ezberci. Önüne gelen her işi CHP'ye at sen tabi. Kasımpaşa'nın çakma kabadayısı seni. Milletin içine nifak tohumunu mayın gibi yerleştirmekte üzerinize yok. Yürüsünler demişmiş.

 

 

Etiketler
bırakın, dediler, dedim, erdoğan, taksime, yürüceklermiş, yürüsünler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir Gidişi "Yaz" Dediler, "Yazarım" Dedim... Rüzgar Aşk ve Sevgi Köşesi 0 26 Kasım 2011 17:07
Bir ''Gidişi'' Yaz DediLer...Yazarım Dedim!... Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 07 Kasım 2010 18:57
Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'Taksim' tepkisi Sır Haber Arşivi 0 07 Kasım 2010 08:25
Sükut Eyledim, Kahrı Var Dediler, Biraz Söyledim, Zehri Var Dediler ? AngeLus IF Ekstra 0 01 Nisan 2010 17:49