IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2013, 18:21   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tolga Savacı ve Nermin Bezmen mahkemelik oldu




Sosyetik yazar Nermin Bezmen ve oyuncu arkadaşı Tolga Savacı alkol muayenesi için kendilerini durduran 3 polis memuruna hakaret ettikleri gerekçesiyle hakim karşısına çıktı.

Bezmen, “Hasta annemin intihar etmek üzere olduğu haberini almıştım. Asıl polisler bize hakaret etti” dedi.

Nermin Bezmen ve Tolga Savacı alkol muayenesi için kendilerini durduran 3 polis memuruna direnip, hakaret ettikleri gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Bezmen, olay gecesi hasta olan annesinin intihar etmek üzere olduğunu öğrenmesi üzerine yola çıktıklarını, alkol aldığını ancak tehlikeli araç kullanmadığını belirtti.

2 KİLOMETRELİK KOVALAMACA

Olay geçen aralıkta yaşandı. Sarıyer'de görev yapan 3 polis memuru, Yeni Mahalle Caddesi üzerinde akşam saatlerinde Bezmen idaresindeki aracın farlarını yakmadan karanlıkta hızlı ve tehlikeli bir şekilde gittiğini gördü. Megafonla ikaz edilen araç kaçtı. Yaklaşık 2 kilometre kovalamaca yaşandı. Ancak araç kırmızı ışıkta bekleyen araçların ardında durmak zorunda kaldı. Araca yaklaşan polis içerideki iki kişinin inmesini istedi. İddiaya göre, şoför mahallinde oturan Bezmen'in yanındaki oyuncu Savacı araçtan inip memurlara küfür etti ve yumruk salladı. Ayrıca alkollü çıkan Bezmen, ölçüm sonrası kaçmak isterken öndeki polis aracına çarparak hasar verdi.

‘İN ULAN AŞAĞIYA’

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada hem şikayetçiler hem de sanık çift hazır bulundu. Bezmen ifadesinde sevgilisi Savacı ile birlikte olay tarihinde bir yemeğe katıldıklarını belirterek, "Hasta olan annemin intihar etmek üzere olduğu haberini alınca hemen yemekten ayrılıp Ataköy'e doğru yola çıktık. Yolda sol aynadan bir çarpma sesi duydum ancak durmadım. Işıkta durduğumda aniden kapı açıldı ve 'İn ula aşağıya' diye hakaretle karşılaştım. Tolga da aşağıya inerek 'Niye bu şekilde konuşuyorsunuz' dedi. Alkollüydüm ancak tehlikeli araç kullandığımı kabul etmiyorum" dedi. Savacı da Bezmen'in ifadesini destekleyerek suçlamaları reddetti. Mahkeme olay yeri görüntülerinin incelenmesi için duruşmayı erteledi.

8 YIL HAPİS İSTENİYOR

Polislerin şikayetçi olması üzerine savcılık Bezmen ve Savacı hakkında "Hakaret", "Görevi yaptırmamak için direnme", "Trafik güvenliğini tehlikeye sokma" ve "Mala zarar verme" suçları kapsamında iddianame düzenledi. Savcı, Nermin Bezmen için 8, Tolga Savacı için ise 5 yıla kadar hapis talep etti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bezmen, mahkemelik, nermin, oldu, savacı, tolga, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tolga Savacı (1963 - .... ) Liaaa Mankenler 0 27 Nisan 2012 01:15
Nermin Bezmen -- Aurora'nın İncileri AngeLus Kültür ve Sanat 0 04 Kasım 2009 10:13
İzmir'in suyu mahkemelik oldu Collettivo Haber Arşivi 0 22 Temmuz 2008 19:24