IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2013, 12:40   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
' 'Bozok siyasetçi Dağhan provokatör olurdu ''




Survivor Duygu, özel hayatını Nazenin Tokuşoğlu'na anlatı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1986 doğumlusun, asker çocuğusun. Kendimden bilirim, "Nerelisin" sorusuna cevap veremem. Sana da oluyor mu?
Olmaz mı! Doğduğum yer, büyüdüğüm yer, yaşadığım yer var. Denizli doğumluyum, İskenderun'da büyüdüm. Ankara'da, Gölcük'de, Erdek'de yaşadım. O yüzden "Türkiyeliyim" diyorum.

Neresi iz bıraktı hayatında?

İskederun'u çok sevdim. Özelikle Arsuz çok değerlidir, mabedimdir. Pazar günleri kilise sesiyle uyanırsın orada. Dinlerin kardeş olduğunu orada öğrendim. Sadece Gölcük biraz travmatiktir benim için. Annem hâlâ İzmit'te olduğu için onu her ziyarete gittiğimde deprem kokusu burnuma gelir. Yalnız kaldığım zamanlarda o çığlıklar gelir kulağıma.

Depremde orada mıydın?

Gölcük'teydim, arkadaşlarımın evindeydim. 13 yaşındaydım.

Kayıp var mı?

Çok arkadaşımı kaybettim ama deprem konusunu çok deşmek istemiyorum. Benim için çok travmatik bir olay.

Kardeşin var mı?

İskenderun doğumlu Yağmur adında bir kız kardeşim var. Ağzı var dili yok bir kızdır, 11 yaş küçük benden. Kaza çocuğu demek istemiyorum, iyi ki var. Aslında bir anlamda tek çocuktum.
Şımarıktın yani...
Yoook. Ceza sistemiyle büyüdüm ben. Yanlış bir şey yaptığımda iki gün evde kitap okuma cezası alırdım annemden.
İşe yaramış, her konuda bir fikrin var.
Aynen, iyi ki o cezaları vermiş annem. Çok okudum gerçekten küçükken.
Kızlarla mı daha iyi dostluk kurdun, erkeklerle mi?
Eşit, ama erkeklerle daha iyi geçindim. Daha netler ya, düz matematik. Kızla kavga edemiyorsun. Narinler, hiç kaldıramam.

Erkek olmak ister miydin?

Aslında çok merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu. Bizde erkek hormonu da var ya, bende kesin fazla o hormon. O yüzden erkek olsaydım delikanlı bir erkek olurdum, Hilmicem gibi...

'Hiç aşık olmadım'
Hiç aşık oldun mu?
Olmadım.
Netsin yani...
Sevdim ama aşık olmadım. Aşk bir insanı diğerlerinin gördüğünden farklı görme, ona şekil vermedir. İğrenç biridir ama sen onu muhteşem zannedersin. "Duygu yapma kızım" derler umurunda olmaz. Bir insana aşıksan en az kendin kadar seversin. Ya da öyle zannedersin.

Tanımını nasıl bu kadar net yapabiliyorsun?

Çok güzel sordun, çıkamıyorsun onun içinden. Belki bize anlatılan aşklar farklıydı, oradan yola çıkıyorum. Ama evleneceğim insan çok iyi arkadaşım olacak, ondan eminim. Bütün erkek arkadaşlarım, ki üç uzun ilişkim oldu ve biri çocukluğumdan gelen bir sevgiydi, hep iyi arkadaşımdı.

Bunlardan biri şarkıcı Murat Dalkılıç değil mi?

Evet. Mesela Murat'la olan ilişkime baktığında süper arkadaştık ama finalde aslında öyle olmadığımız için bitti.

'SEVGİLİM MURAT'I DA MOTİVE EDİYORDUM'

Çok fedakârlıklar yapmışsın o ilişkide...
Ben o dönem Binbir Gece dizisinde oynuyordum. Murat da İzmir Soho'da çalışıyordu. El ele verdik. İkimizin de hayalleri vardı. Survivor Murat nasıl "Duygu bizi çok iyi motive ediyordu" dediyse, ben sevgilim Murat'a da bunu yapmaya çalıştım. Onu en iyi yerde görmek için her zaman çabaladım. Onun mutlu olduğunu görmek istedim hep.
Belki de aşıktın...
Belki... Ama aşk daha bencilce bir şey sanki. Murat benim hem sevgilimdi hem de en yakın arkadaşlarımdan biriydi. Dila'yı toprağa gömdüm. Murat'ı da başka türlü gömdüm.
Dila?
En yakın arkadaşımdı. Trafik kazasında kaybettim. Aşela, Dila, İlkur ve ben dört yakın arkadaştık. Dört yıl önceydi. Tek "keşke" dediğim olaydır...

Ne oldu?

Ben İzmit'teydim, Eftelya diye bir arkadaşımda. Dila "Duygu eve gel" dedi. Normalde evimin dışında kalmayı pek sevmem. O gün Eftelya'da kalasım tuttu. "Hadi gel" diye ısrar etti, benim de eve gitmeyesim tuttu! Sonra duşa girdim. Bir anda bir şey dürttü, abdest aldım, dua ettim. 15 dakika sonra telefonum çaldı. Bir polis "Arkadaşın telefonunu unutmuş, gelir misiniz" dedi. "Yarın alırım" dedim. Sonra başka bir polis aradı ve "Arkadaşınız vefat etti" dedi.

'ARKADAŞIMIN CENAZESİNİ YIKADIM'

Offff çok korkunç bir şey!
Ve o dönem annemle babam boşandı, Murat'tan ayrıldım, Binbir Gece dizisi bitti. Her şey üst üste geldi. Tam bir sene evden çıkmayı reddettim. Bu kadarmış hayat dedim. Annem de ölecek, kimseyi sevemeyeceğim. Dokunduğum her şeye zarar veriyormuşum gibi geldi. Gasilhanede Dila'yı yıkadığım an...

Sen mi yıkadın?

Bir et yığını var önümde. Suyu döküyorlar, beyin akıyor. Anne vefat etmiş, baba İran'da, maddi durumu pek iyi değil. Ben yaptım. O günden sonra da kapattım kendimi.

Nasıl ayağa kalktın?

Üç ay antidepresan kullandım, sürekli uyudum, ortalama günde 10 saat. Kalkıyorum, beynim gerilemesin diye kitap okuyordum. O günden sonra her problemimi konuşarak çözdüm, hiç biriktirmedim. Karşımdaki kırılacaksa bile yüzüne söyledim. Ailemden de bunu gördüm zaten.

Psikolojik rahatsızlığın oldu mu hiç?

İlaç kullandım ama hastalık boyutunda olmadı.

Murat Dalkılıç'la neden ayrıldınız?

Onun meşhur olacağını anlayan insanlar beni bir tehlike olarak gördüğü için ekarte etmek istediler. Aşkından ölmüyordum ama çok sevdim. Annemi sever gibi, dostum Aşela'yı sever gibi... Kendi krizimden çıkamadım, ona da zarar vermek istemedim, bağırarak uyanmalar falan... Ama bırakmadım, yenilmeyi değil yeniden doğmayı tercih ettim. Bir gün Kuran okumaya başladım ve Dila'nın ölümünün bile bana armağan olduğunu gördüm. Benden bir şey aldı ama çok dersler verdi. Survivor'da bu kadar hırslı, başarılı olmamın nedeni de bu yaşadıklarım.
'Tüylenme de oldu vücudumda'

İşler nasıldır sizin sektörde?

İlişkiler kadar sektör de ezdi beni, ama çok ezdi Nazenin.
Duyguyu ezen bir sektör... İnanmak zor!
Kimseye eyvallahım olmadı. Çıkar ilişkileri üzerine kurulu bizim sektör. Beren Saat ve Engin Akyürek'le Türkiye'nin Yıldızları yarışmasındaydım ben de. Ama oyuncu olmak istediğim için. Hiçbir zaman insanlar saçımı, sevgilimi konuşsun istemedim. İşimi yapıp evime dönmekti amacım. Çılgın Dershane filminde oynadım, döndürüp döndürüp bikinili fotoğrafımı önüme attılar. Magazin malzemesi olmadım hiç. "Osman Tan'la, Eser Yenenler'le ilişki yaşadı" dediler, görüntü nerede?

Konu açılmışken, Tuncay Şanlı'yla Gül Fakı'dan çok önce ilişkin olduğu doğru mu?

Tuncay benim 10 yıllık arkadaşım. Takım arkadaşlarından birisi eski erkek arkadaşımdı. Tuncay sevdiğim, saydığım bir adamdır. Yanlış anlaşılma var o işte.

Gül'le muhabbeti geçmiş miydi adada?

Evet, ben tanıdığımı falan söyledim. Bu olacakları hisseder gibi anlattım aslında, böyle diye. Hatta Gül'le yakınlaşmamız öyle başladı. Birbirimize o kadar dürüst olduk ki, bana karşı şüpheleri vardı kızcağızın, onları giderdim. Sonra çok güzel bir ilişkimiz oldu. Fatmagül melek gibi bir kız. Yemek getirdi, sohbet etmeye çalıştı. Allah var, altın kalpli bir insan.

Ama ertesi gün kano yarışında çok bağırdın...

Abla kız kavgası gibi bir şey oldu. O gün çok başım ağrıyordu. Dağhan da göstermelik davranınca iyice dağıldım. Dedi ki Dağhan, "Dinlemesen de beni dinliyormuş gibi yap". Orada puanını verdim. Eh öbür yandan Bennu ve Irmak Hanım tek yarışmaktan korkuyor, "çift yarışalım" diyorlar. Ben bireysel yarışmayı seviyorum. Yarışırken gözüm kararıyor. Fatmagül de çok dikkatsizlik yapınca patladım. Zaten benimle arkadaşlık etmeye başladıktan sonra Fatmagül'ün içindeki yarışçı çıktı. Kapasitesi vardı da hırsı birlikte çıkardık.

Kaç kilo verdin?

4 kilo...

Gül Fakı, senin de onun gibi regl olmadığını söyledi. Hâlâ olmadın mı?
Hayır! Hormon dengem değişti. Tüylenme de oldu vücudumda. Agresif oldum. İçimizde bir hayvanın barındığını, teknolojiden bihaber olunca beynin nasıl gerilediğini gördüm. İlkçağ dönemine dönüyorsun. Normal bence...

En çok kime yaradı bu yarışma?

Bana... Demek ki amacım bu olmamasına rağmen kendimden bahsettirecek kadar iz bırakmışım. Acun da dünyada gördüğüm en merhametli insanlardan biri. Onunla iş yapan biri zarar görmüyor. Bir sürü insana ekmek parasını kazandırıyor, yerlisinden Arjantinli'sine. Bana da yaradı.

'Dudağım yok olmuştu'

Yüzünde estetik var mı, özellikle dudağında?

Kaşlarımda ve dudağımda kalıcı makyaj var. Az kaşım vardı, bir de 16 yaşındayken evdeki cama girdim, çenemin altı ve dudağım kesildi. Dudağım yok olmuştu, o yüzden yaptırdım.
Fanatik Fenerbahçeli'ymişsin. Ben de dönünce öğrendim bunu ve çok sevindim...
Ben seni oradayken duymuştum. Fenerbahçe yazıları da yazdım zamanında. O dönem de erkek arkadaşım futbolcuydu. Babamdan gelme bir aşktır Fenerbahçe.

Gezi Parkı direnişine bağlayacağım futbol sevgini... İstanbul United için ne diyeceksin?

Süper... 3 takım değil gerekirse 43 takım el ele verir ama özellikle üç büyükleri yüz bin kere öpüyorum. Kürt'ü, Türk'ü, Laz'ı, Müslüman'ı, putperesti aynı topraklarda yaşıyoruz. "Ben bastırıldım" diyor toplum. Dinlemek lazım. Ama her kesimi dinlemek lazım. Ölüsünün mezar taşını okuyamayan tek milletiz, işimiz zor. Kitap okuyan insanların üzerine biber gazı sıkmak hiç vicdani değil. Olaylara daha ılıman yaklaşılabilirdi.

Survivor 17 nüfuslu bir ülke olsaydı...

Benim güzel bir kafem olurdu, pasta yapardım, Seda bana yardım ederdi.
Bozok siyasetçi olurdu, Emel de onun katibesi...
Ümit Karan karşı parti lideri olurdu, kapışırlardı sürekli.
Fatmagül sağlık sektöründe olurdu, herkesin yardımına koşan doktor ya da hemşire...
Dağhan provokatör olurdu, Mustafa da ona yardım ederdi.
Hilmicem'in dans okulu olurdu, Murat onunla çalışırdı.
Irmak kuaför olurdu; süslü ya biraz...
Bennu İngilizce öğretmeni olurdu kesin.
Sen halka eşit bakan bir gazete sahibi, aynı zamanda muhabiri olurdun.
Larissa'nın butiği olurdu, şirin kıyafetler satardı.
Doğukan inşaat firması sahibi olurdu.
Erhan ganyan bayii, Cengiz'in fitness salonu olurdu.

Habertürk

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Survivor'daki Bozok, Bakın Kimin Sevgilisi Çıktı! Zen Haber Arşivi 1 19 Mart 2013 19:55
Ali Tavşancıoğlu'nun 2.Eseri ‘ŞU’ARA-YI BOZOK’ ÇIKTI Sevda Divan Edebiyatı 0 05 Ağustos 2011 03:57
Salih Bozok'un İntiharı Atatürk'ün Gizemi YapraK Tarih 0 11 Nisan 2009 18:05