IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Nisan 2008, 14:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fırat: CHP'den darbe tehditi aldık




Başsavcının açtığı kapatma davasında, AKP’nin nasıl bir yol izleyeceğini açıklayan Mir Mehmet Fırat, anayasa değişikliğini konuşurken açıkca darbe tehdidi aldıklarını söyledi...

-
AK Parti’nin kapatmaya karşı nasıl bir savunma politikası izleyeceğini açıklayan Fırat, anayasa değişikliğini konuşurken darbe tehdidi aldıklarını söyledi! Fırat tehdidin kaynağının ise CHP olduğunu ifade etti.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın AK Parti’nin kapatılması için Anayasa Mahkemesi’ne açılan dava sürecinde, Ak Parti’nin nasıl bir yol izleyeceğini açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, ir kaç aşamalı savunma yapacaklarını açıkladı.

"GÜL'Ü DE BİZ SAVUNACAĞIZ"
CNNTürk'te yayınlanan 'Ankara Kulisi' programında, Fikret Bila ve Murat Yetkin'in sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, Anayasa Mahkemesi'ne verecekleri savunmada, ilk olarak, hukuki sistem içerisinde iddianamenin yerini tartışacaklarını, ikinci aşamada ise, savcının suç isnat ettiği deliller üzerine bir savunma yapacaklarını belirtti.
İddianamenin kabulü kapatma karı anlamına gelmez” diyen Fırat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yargılanmasına ilişkin olarak da, çok büyük bir hukuki hata var diye konuştu. İddianamenin kapsam alınana giren her şeyi tartışacaklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Gül’ün ‘Anayasa’da yargılanamaz’ olduğunu da dile getireceklerini sözlerine ekleyen Fırat, Gül’ün kişisel olarak kendisini savunamayacağını ve görüş belirtemeyeceğini bu yüzden de, Gül’ün hukuki savunmasını da AK Parti tarafından yapılacağını söyledi.

TEHDİDİN KAYNAĞI CHP
İddianame Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne aykırı olduğunu belirten Fırat çok ilginç bir iddiada bulundu. Anayasa değişikliği konusuna değinen ve “Anayasamızda acil olarak değişmesi gereken birçok madde var.”diyen Fırat, "Anayasa değişikliğini konuşurken darbe tehdidi aldık" dedi. Fırat tehdidin kaynağının ise ana muhalefet partisi CHP olduğunu söyledi ve " CHP birilerini davet ediyor" yorumunu yaptı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aldik, aldık, chpden, darbe, firat, fırat, tehditi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ruh sağlığının en büyük tehditi yaz sıcakları Tufan Ruh Sağlığı 0 07 Temmuz 2014 12:16
Başkana canlı yayında ölüm tehditi AngeL Spor Haberleri 0 03 Şubat 2014 22:43
Rüzgar'ın Annesi Ölüm Tehditi Hakkında Konuştu Zen Haber Arşivi 0 27 Şubat 2013 16:10
Türk bayrağını indir tehditi By-Dracula Haber Arşivi 14 03 Eylül 2007 16:19