IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2013, 22:17   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ünlüleri buluşturan düğün





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şarkıcı Elif Karlı’nın oğlu Sedat Alperen için önceki akşam Tarabya Secret Garden’da düzenlenen sünnet düğünü, sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Düğüne katılanlar arasında Demet Akalın-Okan Kurt, Özlem Yıldız, Yıldız Tilbe, Hakan Altun, İzzet Yıldızhan ve Ceylan da vardı.

Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Demet Akalın, ramazan ayında ABD’ye gideceklerini ancak eşi Okan Kurt’un henüz vize alamadığını söyledi. Hazal Kaya’nın da ABD’den vize alamadığı hatırlatılınca Okan Kurt, “Hazal Kaya kim ya? Tanımıyorum” dedi. Bunun üzerine Akalın, eşine “İsim benzerliği sebebiyle sıkıntı yaşayan bir oyuncu arkadaş” diye açıklama yaptı.

Akalın, Gezi Parkı’na gitmesiyle ilgili soruya da şöyle yanıt verdi: “Orada neler olduğunu merak ettiğim için bakmaya gittim. Gitmeyenlere de hak verdim. Çok sevimsiz bir süreç. İnşallah bu süreç çabuk biter de işimize gücümüze bakarız. Çok konserim iptal oldu. Neticede bir sürü insan bizim elimize bakıyor.”

İptal etmeyi düşündük

Elif Karlı, “Gezi Parkı olayları nedeniyle bir ara düğünü iptal etmeyi düşündük ama iyi ki yapmışız. Çünkü insanların yaşanan olaylardan dolayı morali çok bozuktu” dedi.

Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum

Sünnet düğününe eşi Sinan Serter yerine bir kadın arkadaşıyla katılan Özlem Yıldız, boşanma iddialarıyla ilgili sorulardan bunaldı. Yıldız, “Özel hayatımla ilgili sorulara artık cevap vermiyorum” demekle yetindi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ünlüleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Düğün Ayrıntıları - davet masası tasarımları - düğün masası - düğün organizasyonları yoSun Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Nisan 2011 00:06