IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2013, 22:19   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ÖSYM'den Adaylara SMS'le Uyarı




ÖSYM, hafta sonu yapılacak LYS öncesi adayların cep telefonlarına, giriş belgelerini internetten almaları konusunda uyarı mesajı gönderdi

ÖSYM, yarın ve pazar günü yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavları öncesi adayların cep telefonlarına, giriş belgelerini internetten almaları konusunda uyarı mesajı gönderdi.


ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, LYS'ye girmek için başvuruda bulunan ancak sınav giriş belgelerini henüz edinmeyen 21 bin 800 adayın cep telefonuna, "Hafta sonu yapılacak olan LYS oturumlarına girebilmek için sınava giriş belgenizi ais.osym.gov.tr adresinden alınız" mesajı gönderildi.

Adaylar, sınava giriş belgelerini, başvuru yaptıkları her LYS için ayrı ayrı, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle ÖSYM’nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden edinebilecek.

Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileriyle adayın fotoğrafı yer alıyor. Adaylar, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraf olmasına özen gösterilmesi gerekiyor.

Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını, ilgili LYS’de yanlarında bulundurmak zorundadır. İlgili LYS’ye ait sınava giriş belgesini (fotoğraf görünür şekilde) ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanlarını yanında bulundurmayanlar kesinlikle sınava alınmayacak.

LYS'lerin ilk sınavı olan Sosyal Bilimler Sınavı (LYS-4), yarın saat 10.00'da başlayacak. Matematik Sınavı (LYS-1) 16 Haziran Pazar günü saat: 10.00'da, Yabancı Dil Sınavı (LYS-) ise 16 Haziran Pazar günü 14.30'da, Fen Bilimleri Sınavı (LYS-2), 22 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da, edebiyat-coğrafya sınavı (LYS-3), 23 Haziran Pazar saat 10.00'da başlayacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adaylara, smsle, uyarı, Ösymden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ÖSYM'den adaylara tanıtım filmi PassioN Haber Arşivi 0 26 Mart 2012 19:38
ÖSYM görevlileri 18 gün hapsolacak! Ruj YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 14 Kasım 2010 09:05
Resmi uyarı! :Microsoftt da web sitesinde tüm kullanıcılara uyarı! CaSt Güvenlik Açıkları 3 06 Nisan 2007 23:06