IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2013, 11:45   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TRT'de Şok İstifa




Gezi direnişinin başladığı ilk günden bu yana en çok tepki alan kanallar arasında yer alan TRT'de ilk büyük istifa geldi.

Taksim Gezi Parkı direnişinin başladığı ilk günden bu yana en çok tepki alan televizyon kurumları arasında yer alan TRT'de ilk büyük istifa geldi.

TRT Genel Müdür Yardımcısı Zeynel Koç, şahsi twitter hesabından, “Buraya kadarmış…” yazarak TRT binasının fotoğrafını paylaştı.

Koç'un bu yazdığı ve paylaştığı fotoğraf “istifa” olarak yorumlandı. Koç'un, paylaşımın altında yapılan yorumlar da bunu destekler nitelikteydi.

TRT'de program yapan Bekir Develi, “@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]_koc Allah hayırlısını nasip etsin.. Üzerimde çok hakkınız var.. Hakkınızı helal edin.. ” diye yazdı.

Erzurum'un Şenkaya İlçe Kaymakamı Murat Şener de, “@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]_koc Abi Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Sizin tecrübe, bilgi ve yeteneğinize ihtiyacı olan bir sürü kurum var. Saygılar…” yazarak istifayı doğrular bir mesaj yazdı.

Diğer bir yorumda ise Mehmet Akif Dostbil isimli kullanıcı, “@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]_koc abi kimseyle var olmadin kimseylede yok olmazsın.Seref sahibi olmak bunu gerektiriyorsa bilirizki taviz vermezsin.” diye yazdı.

TRT'den veya Zeynel Koç'tan herhangi bir resmi istifa açıklaması henüz yapılmadı. Koç'un hangi sebepten dolayı istifa ettiği net olarak bilinmiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık