IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2013, 20:08   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beyoğlu mu İstanbul mu?




AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik Gezi olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, "AK Parti plebisitin arkasında olduğunu teyit etti. Yargıda Topçu Kışlası ile ilgili nihai olarak aleyhte bir karar çıkarsa kimsenin yapacağı bir şey yoktur. Türkiye bir hukuk devletidir. Ancak leyhimize çıkarsa da bir oylamaya gidilecek. Beyoğlu'nda değil Büyük Şehir sınırları içerisinde tüm İstanbul'u kapsayan bir seçim yapılacak" dedi.
İşte Hüseyin Çelik'in konuşmasından satır başları...

DEVAM EDEN EYLEMLER..
Tencere tava, ıslık çalma gibi eylemler devam ediyor. Demokrasilerde insanlar mesajlarını barışçı bir şekilde iletebilir. Ama komşularına zarar vermeden. Makul olan her meselede biz vatandaşımızla beraberiz. Vatandaşın tenkidi de demokratik bir tavırdır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gezi olayları ile ilgili olarak büyük çapta halkımızın sağ duyusu ile karşılanmıştır. Bir kısım kitle eylemlerde bulunmuştur. Barışçıl ve demokratik eylemlere sonuna kadar şapka çıkarırız. Slogan atılabilir, mesajını demokratik yollarla iletilebilir. Üniversite sınavına gidecek çocukların uykusuna tencere tava çalarak engel olmak yanlıştır.

İyi niyetli ve sempati uyandıran bir çıkışla başlayan durum, 291 iş yeri tahrip edilmiş, 271 özel kullanılamaz hale getirilmiştir, 41 ambulans pert olmuştur. 14 parti binasına saldırılarda bulunulmuştur. Fiziki zarar 140 trilyona varmıştır. Ben buradan şu çağrıda bulunmak istiyorum. Türkiye demokratik bir ülkedir. Türkiye demokratik bir ülke olmasaydı bu gösteriler zaten yapılamazdı. Sabır tahammül diyalog aklına gelecek ne varsa sağ duyu ortaya konuşulmuştur. Umarız böyle bir tatsızlık bir daha yaşanmaz. Sandıkta aradığını bulamayanlar acaba sokakta bir şey bulabilir miyim gibi bir telaşa bürünmüştür.

AK Parti bugüne kadar birçok badireyi atlatarak gelmiştir. Bizim koşumuz engelli koşudur.

Türkiye'nin huzurunu bozacak hiçbir şey yapmadık. Siyasi ve ekonomik istikramımızı bozmamak için hiçbir zaman başımızı öne eğmedik. Cumhuriyet mitinglerinde partimize bir linç kampanyası başlatıldı. Ama her zaman biz barış ortamını sağalamaya çalıştık. Partimize açılan bir kapatma davası açıldı. Ama biz bunun üstüsünden de gelmeyi başardık.

Kazlıçeşme'de bizim Cumhuriyet tarihimizin en büyük mitingi yapıldı. Halkımızla bir güzelliği paylaşmaya gittik. Bir tek insanın burnu kanamadı. Orada demokratik nezaketin örneklerini ortaya koyduk. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İstanbul kendisine yakışanı yaptı. Bu mitingler devam edecek. Bizim gövde gösterisi yapmaya ihtiyacımız yok.

İl başkanlığımız saldırı şiddetle kınadı. Hangi partiye böyle bir saldırı yapılırsa yapılsın biz bunu tasvip etmeyiz. Medeni insanlar birbiriyle konuşarak anlaşırlar. Biz bunu yaptık.

Emanet bize sandıkla verilmiştir. Halk istediği sürece bu emanet bizde kalacaktır. Demokratik olgunluk nedir o gösterilecektir.

SOSYAL MEDYA DÜZENLEMESİ

Kimse AK Parti'den böyle yasak beklemesin. Yasaklarla yolsuzluklarla verdiğimiz micadele ortadadır. İnsanın olduğu her yerde suistimallik olabilir. Ama küçük çaptada olsa bu ortaya çıktığı zaman gereğini yapmışızıdır.

Yazılı medyanın bir etiği var. Görsel medyanın da bir etiği var. Sosyal medyanın da bir etiği olmalı gerekir. Sosyal medya ile ilgili eksikliği hissedilen bazı düzenlemeler yapmak istemekteyiz.
İnsanları provoke etmek ve galyana getirmek için açılan sahte hesaplar vardır. 262 twitter hesabı tespit edilmiştir. Bu vasıtaların yaygınlaşarak kullanılmasıyla bu sorunlar ortaya çıkmaktadır. Sosyal medya karşıtı bir tutum içinde olduğumuzu kimse düşünmesin.
AVRUPA BİRLİĞİ'YLE İLİŞKİLER
Bunun dışında özellikle son zamanlarda Türkiye ile ilgili bazı açıklamalar yapılıyor. Fransa ve Almanya Türkiye'nin büyüklüğünden dolayı Avrupa Birliği'ne girmesine hep sıkıntılı bakmıştır. Türkiye Avrupa Birliği içinde olduğu zaman emsali olan ülkeler Almanya, Fransa belki de İngiltere olacaktır. AB'ye hiç bir zaman cennet ve cinnet gözüyle bakanlardan olmadık.
Sürecin sonucunda bizi almak istemezlerse kendileri bilir. Biz Avrupa Birliği'ne hiçbir zaman cinnet veya cennet olarak bakmadık. Üyelik sürecini sonuna kadar götüreceğiz, masadan en son kalkan biz olacağız. Sonuna kadar müzakereyi götürmek istiyoruz.
PİYASALAR ETKİLENDİ Mİ?

Dövizde ve borsada hareketlenme görüyorsunuz bunlar sadece Gezi olayları ile ilgili değildir. Ululslarası piyasalara bağlı olarak bir dalgalanma vardır.

DURAN ADAM EYLEMİ

Arkadaşlar ister, duran ister yürüyen, ister alkışlayan ne tür eylem yapan insanımız olursa olsun önemli olan zarar vermesin. Yeter ki adam gibi eylem olsun. Dünyayada pozitif bir mesaj verelim. Genel hayatı olumsuz etkilemeyen eylemler olsun, bizim durduğumuz yer burasıdır.

ABD BÜYÜKLELÇİSİ'NİN ZİYARETİ
Biz Amerika ile müttefik olan ülkeyiz. NATO'ya bağlı olan en büyük orduya sahip olan ikinci ülkeyiz. Sayın Büyükelçi'nin açıklamalarını gördüm. Bizim çatıştığımız bir konu yok. Bu çok önceden planlanan bir görüşmedir. Büyükelçi ile çeşitli konular paylaşılmıştır.

KAZLIÇEŞME MİTİNGİNDE MHP BAYRAĞININ AÇILMASI

MHP kongresi olur, AK Parti'den bir arkadaşımız kongresine gider ve insanlar birbirini alkışlar. Bu diğer partiler içinde geçerlidir. Açık hava toplantısı olunca işin rengi mi değişiyor? Orada bir nezaket gösterisinde bulunulmuştur. Başbakanımızın onları miting alanından çıkarılmasını mı bekliyorsunuz?

HT

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beyoğlu, mu, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beyoğlu'nda 'tırnakçılık' Güvenlik Kamerasında İstanbul Dha aLya Haber Arşivi 0 29 Kasım 2011 09:27
Istanbul - Beyoğlu Ecrin Marmara Bölgesi 0 27 Kasım 2011 14:41
İSTANBUL / Beyoğlu Sır Marmara Bölgesi 0 12 Mart 2011 22:28