IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Temmuz 2013, 12:05   #1
Estela
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Trafo yangini oteli bosaltti !




ANTALYA (İHA).Antalya'nın Manavgat İlçesi Ilıca Beldesi Kumköy Turizm Merkezi'nde bulunan Sunis Grubu'na bağlı Kumköy Beach Hotel'de elektrik panosunda kabloların ısınması dolayısıyla yangın çıktı.


ANTALYA (İHA): Antalya'nın Manavgat İlçesi Ilıca Beldesi Kumköy Turizm Merkezi'nde bulunan Sunis Grubu'na bağlı Kumköy Beach Hotel'de elektrik panosunda kabloların ısınması dolayısıyla yangın çıktı. Erken fark edilerek otel personeli tarafından müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle Manavgat, Ilıca, Side, Çolaklı ve Evrenseki itfaiyesi geldi. Dumandan etkilenen turistlere ambülanslarda müdahale edildi.

Yangın nedeniyle yayılan duman sonrasında otelde kalan gecelikmleri, havlu ve bornozlarıyla dışarı fırlayan yaklaşık bin 500 turist Sunis Gurubunun diğer otelleri ve çevredeki otellere yerleştirildi.

Kumköy Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal gazetecilere yaptığı açıklamada, otelde alevli bir yangın meydana gelmediğini belirterek; "Elektrik panosunda kabloların ısınması dolayısıyla bir kablo yanması oldu. Allaha şükür ki, hiç kimsede bir sorun yok. Saat 11: 30 sularında başlayan olay nedeniyle otelde bulunan bin 500 kişilik müşterilerimizin dumandan etkilenmemesi için güvenli bir şekilde tahliye ederek, diğer otellerimize ve çevrede bulunan otellere yerleştirdik. Otelimiz 1-2 gün içinde eski haline döner" diye konuştu.

-ÇANTA DÜKKANINDA DA YANGIN-

Kumköy Beach Hotel'de yangın olayının meydana geldiği saatlerde hemen karşısında bulunan Girit Centrum'da bulunan bir çanta dükkanında dumanlar yükseldiği görüldü. Otelde bulunan itfaiye araçlarından biri çıkan yangına müdahale etti. Abdullah Kavuklu'ya ait çanta dükkanında da aynı şekilde elektrik panosunda kablo erimesi yaşandığı ve yangının bu nedenle çıktığı anlaşıldı. Dükkanda tahmini 50 bin TL'lik hasar meydana geldiği bildirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık