IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ağustos 2013, 12:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TEM otoyolunda 15 kilometrelik kuyruk




Ramazan Bayramı nedeniyle trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden olan TEM otoyolunun Bolu kesiminde polis ekipleri herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için yoğun çaba gösteriyor. Özellikle Gerede-Karadeniz bağlantı yolu Ankara istikametinde oluşan 15 kilometrelik araç kuyruğunu azaltmak isteyen ekipler, trafik akışını Çaydurt gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriyor.


İSTANBUL GÜZERGAHI BOMBOŞ


Çaydurt gişelerine yönlendirilen sürücüler, burada da araç yoğunluğuna neden oluyor. TEM otoyolunun İstanbul güzergahında ise herhangi bir sorun yaşanmıyor.

FERİBOT İSKELELERİNDE SON DURUM

Bir çok tatilcinin Cuma gününden itibaren yola çıkmasıyla feribot iskelelerinde düne kadar fazla yoğunluk olmadı. Ancak bugün öğlene doğru tatil trafiği yollarda kendisini hissettirmeye başladı.

Bayram tatilini 9 güne çıkaranlar Cuma gününden itibaren yola çıkarken, gündüzleri çok sıcak olduğundan daha çok gece trafiğini tercih etti. Trafikteki hareketliliğin en belirgin noktalarından biri olan İzmir, Bursa ve Yalova istikametine gidecek araç sürücülerinin tercih ettiği Gebze Eskihisar’daki İDO’ya ait feribot iskelesi de 4 gündür daha çok geceleri hareketliydi.

GECE YARISI ANİ YIĞILMA

Yalova Topçular iskelesine karşılıklı sefer yapılan Gebze Eskihisar iskelesinde dün de gündüz saatlerinde olağanüstü bir hareketlilik olmazken, gece yarısına doğru ani yığılmalar başladı. Bu durum sabah saatlerine kadar sürdü. Feribotlar, karşı tarafta yoğunluk olmadığından doldur boşalt sistemiyle çalıştı. İDO yetkililerinin tesbitlerine göre, gece yarısından sabaha kadar buradan Yalova Topçular’a yaklaşık 6 bin araç taşındı.
Bu hareketlilik günün ilk saatlerinde yerini sakinliğe bırakırken, öğlene doğru gelen araç sayısı yeniden artmaya başladı. İDO yetkilileri, 17 Feribotun doldur-boşalt sistemiyle çalıştırıldığı Eskihisar iskelesindeki asıl yoğunluğun öğlenden sonra beklendiğini ve bunun gece geç saatlere kadar sürebileceğini belirttiler.

HER 5 KİLOMETREDE BİR TRAFİK EKİBİ

Bayram trafiği nedeniyle Karayollarında bakım ve onarım çalışmaları da sonlandırılırken, TEM’de her 5 kilometrede bir, vatandaşlara yardımcı olmak için trafik ekipleri bekletiliyor.


__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
15, kilometrelik, kuyruk, otoyolunda, tem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık