IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ağustos 2013, 10:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İki çocuğunun kafasını taşla ezerek öldürdü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



ÇANAKKALE’nin Ayvacık İlçesi’ndeki ağaçlık alanda, iki çocuğun cesedi bulundu. Aynı bölgede, öğretmen olduğu öğrenilen K.Ö de kendisini bir kamyonun altına atarak ölmek istedi.


Yaralı kurtulan K.Ö.’nün çocukların babası olduğu ve cinnet getirip 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etmek istediği ihtimali değerlendiriliyor.

Ayvacık İlçesi’ndeki Ayvacık Çamlığı mevkiinde saat 17.30 sıralarında biri 4, diğeri 7 yaşında iki çocuğun cesetleri bulundu. Biri kız diğeri erkek olan çocukların cesedinin bulunduğu çalılığın önünden geçen Çanakkale-İzmir karayolunda ise Ezine’de oturduğu öğrenilen öğretmen K.Ö., hareket halindeki bir kamyonun önüne kendisini atarak intihara kalkıştı.

Ağır yaralanan K.Ö., Ayvacık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, K.Ö.’nün cinnet getirip çocuklarını öldürdüğü, sonra da kendi yaşamına son vermeye çalıştığı ihtimali değerlendiriliyor. Jandarma ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’ndeki ağaçlık alanda cesedi bulunan çocukların Kübra Ö. (4) ve ağabeyi Kenan Ö. (7) olduğu öğrenildi.

Başlarına taşla vurularak öldürüldüğü tespit edilen 2 çocuğun cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çocukların annesinin ev hanımı Sevilay Ö. şoka girerken, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Ezine Anadolu Lisesi’nde Edebiyat Öğretmeni olduğu belirlenen baba K.Ö., Ayvacık Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Çanakkale 18 Mart Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Yakınları K.Ö.’nün, bir süre önce 130 bin Lira kredi çekerek dubleks bir ev aldığını bunun dışında da bir internet kafe açtığı için borclandığını iddia ettiler. Yakınları, K.Ö.’nün girdiği bunalım sonucu çocuklarını öldürmüş olabileceğini söylediler.

SÖZLÜ İFADESİNDE ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’ndeki iki çocuğunu öldürdükten sonra bir kamyonun altına atlayarak ölmek isteyen K.Ö.’nün hastanedeki sözlü ifadesinde çocuklarını ağaçlık alanda öldürdüğünü ve cesetlerin bulunduğu yeri söylediği belirtildi.

Jandarma yetkilileri, K.Ö.’nün ifadesinin ardından ölen çocukların cenazelerin bulunduğu yeri tespit ettiği öğrenildi. Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırılan çocukların cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.


Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adli tıp, adli tıp kurumu, anadolu, anadolu lisesi, ayvacık, bursa, canakkale, Çocuğunun, edebiyat Öğretmeni, ezerek, itiraf, kafasını, saat, taşla, tıp fakültesi, İki, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kurdu taşla öldürdü PassioN Haber Arşivi 0 28 Mart 2012 21:14
Eşinin Başını Taşla Ezerek Öldürdü! Düş Haber Arşivi 5 08 Eylül 2011 15:56
Yanlışlıkla, 70 yıllık eşini ezerek öldürdü Soul Haber Arşivi 0 28 Nisan 2011 11:46