IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Eylül 2013, 16:43   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
O kız benim ağzımı burnumu kırdı




Erzurum'da, 3 yıl önce o dönem 17 yaşındaki genç kıza tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edilen sanık duruşmada, "O kız ağzımı, burnumu kırdı." dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erzurum’un Pazaryolu İlçesi’nde 3 yıl önce o dönem 17 yaşındaki H.N.A.’ya tarlada tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edilen ve Rusya’dan ’kırmızı bültenle’ Türkiye’ye iade edilen 37 yaşındaki Abdulbaki A. duruşmada, "O kız ağzımı, burnumu kırdı. Aslında benim şikayetçi olmam gerekirdi" dedi.
Olay, Pazaryolu İlçesi’nin Şehitlik Köyü’nde 28 Kasım 2010 günü meydana geldi. Abdulbaki A., akrabası olan aynı köyden H.N.A.’ya evlenme teklif etti. Ancak genç kızın teklifi kabul etmemesi üzerine cep telefonuyla "Seni o tarladan, harmandan alır götürürüm" mesajı gönderen Abdulbaki A., bir hafta sonra tarlada karşılaştığı ve kaçmaya çalışan genç kızı iddiaya göre omuzuna vurarak yere düşürdü. Abdulbaki A. "Beni rezil ettin, ben de seni rezil edeceğim" diyerek kıza tecavüze kalkıştı. Tecavüzden son anda kurtulan H.N.A.’nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Abdulbaki A., önce serbest bırakıldı. Olaydan 4 gün sonra İspir Asliye Ceza Mahkemesi’nin tutuklama kararı üzerine, aranan Abdulbaki A.’nın, Rusya’ya kaçtığı tespit edildi.

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI
Erzurum 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan Abdulbaki A. hakkında, 19 Eylül 2012 günü verilen yakalama kararı üzerine İçişleri Bakanlığı Interpol Daire Başkanlığı tarafından kırmızı bülten çıkardı. Rusya’da 4 Ocak 2013 günü yakalanarak tutuklanan Abdulbaki A., 10 Temmuz günü Türkiye’ye iade edildi.
Erzurum’a 3,5 yıl sonra getirilen Abdulbaki A. 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya katılan H.N.A.’nın bir ay önce evlendiği ve B. soyadını aldığı öğrenildi. Abdulbaki A.’nın sürekli kendisini aradığını ve teklifte bulunduğunu anlatan H.N.A., "Aramızda kensinin de bahsettiği gibi gönül ilişkisi yoktu. Teklifte bulunduğunda kendisine ’sen benim ağabeyimsin’ dedim. Bunun üzerine baskı kurmaya, tehdit etmeye başladı" dedi.
’Çocuğun basit cinsel istismarı, mağdurun ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde cinsel saldırı’ suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası istemi ile tutuklu yargılanan Abdulbaki A., suçlamaları kabul etmedi. Abdulbaki A., "Yazdığım mesajları köydekilere gösterip beni rezil ediyordu. Saldırıya uğrayan benim. O kız ağzımı, burnumu kırdı. Davacı olması gereken ben iken o şikayetçi oluyor" diye konuştu.

AVUKATTAN İLGİNÇ SAVUNMA

Müvekkilinin cezaevinde can güvenliğinin olmadığını öne süren avukat Sadullah Kaya, cinsel istismar yasalarının çok ağır olduğunu savunarak şunları söyledi:
"Arkadaşlarıma da söylüyorum. Asla bir bayan müvekkille ofisinizde tek kalmayın. Borcunun yarısını ödemiştir, diğer yarasını ödememek için cazgırlık eder, ’saldırıda bulundu’ der. Hakimin eline düşersin, o paranın 10 katını ödesen de kurtulamazsın. Bir elinden tutuyorsun, hemen ’ruhsal sağlığı bozuldu’ raporu veriliyor.
Mahkeme heyeti Abdulbaki A.’nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağzımı, benim, burnumu, kırdı, kız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zuzu'm Benim.. Bitanem Benim Bi Bi Bibii...:) Hesna Aşk ve Sevgi Köşesi 0 05 Ekim 2009 14:34
::..Ağzımı AyrıLık Açmıyor..:: Dilara Aşk ve Sevgi Köşesi 0 02 Ağustos 2008 03:30