IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2013, 13:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Kayıt yaptırmasın' diye annesi kaçırdı




LYS tercihine karışan annesine dava açan Yesugay Oba, kendi istediği üniversiteye "kayıt yaptırmasın" diye annesi tarafından kaçırıldı. Baba Cem Oba, şikâyetçi oldu
Boğaziçi Üniversitesi'ne gitmesi için baskı yaptığı gerekçesiyle annesine dava açan Yesugay Oba, kendi istediği üniversite olan ODTÜ'yü kazandı, fakat bu kez de kayıt yaptırmaması için annesi tarafından kaçırıldı. Baba Cem Oba tarafından savcılığa verilen şikâyet dilekçesine göre, annesinin Boğaziçi ısrarına rağmen Yesugay Oba, LYS'de Ortadoğu Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü kazandı. Fakat kayıt gününe günler kala annesi Nurdan Ocaklı Oba tarafından kaçırıldı. Baba, "Oğlum nerede bilmiyoruz" diyor. Annenin oğlunu ODTÜ'de istemediği için Galatasaray Üniversitesi'ne ön kayıt yaptırdığını kaydeden Cem Oba, 18 yaşındaki oğlunun kayıt yaptıramaması durumunda eğitim hayatının tehlikeye gireceğini söyledi. Saint Pulcherie Fransız Lisesi öğrencisi Yesugay Oba, ODTÜ yerine Boğaziçi'ni tercih etmesini isteyen annesi Nurdan Ocaklı Oba'yı savcılığa şikâyet etmiş, SABAH da bu ilginç şikâyeti "Oğuldan anneye özgürlük davası" başlığı ile manşetine taşımıştı.

'BABA BENİ KURTAR'
SABAHÖzel İstihbarat Bölümü, anne baba arasındaki anlaşmazlıkların ortak çocuğun hayatını nasıl etkilediğine iyi bir örnek olan olayla ilgili yeni gelişmelere dair önemli bilgilere ulaştı. Baba Cem Oba, dilekçesinde oğlu Yesugay'ın 1-31 Ağustos tarihleri arasında kendi yanında kalması gerekirken annesi tarafından alıkonulduğunu, nereye götürüldüğünün belli olmadığını öne sürdü. Oba, 26 Ağustos günü oğlunun kendisini arayarak "Baba beni kurtar" dediğini belirtti.

'HAYATI TEHLİKEDE'
Cem Oba, çocuğunun Sakarya Geyve'de olduğunu belirlediklerini, Yesugay'ı almak için bulundukları siteye gittiklerini, fakat çocuğunun çok korunaklı olan bu siteden başka bir adrese götürüldüğünü anladıklarını ifade etti. Eşi Nurdan Ocaklı Oba'dan şikâyetçi olduğunu belirten Cem Oba, şu an oğlundan hiçbir şekilde haber alınamadığını, hayatının tehlike altında olabileceğini dile getirdi. Daha önce Yesugay'ın annesinin hürriyetini engellediği için yaptığı şikâyete takipsizlik kararı veren savcılık, baba Cem Oba'nın şikâyeti ile ilgili yeni bir soruşturma başlattı.

'ODTÜ MÜ, BOĞAZİÇİ Mİ?' KRİ Zİ ÇIKMIŞTI
SABAH'ın Yesugay Oba'nın tercihlerinin aile içinde krize dönüştüğünü gündeme getirmişti. Annesi Nurdan Oba ile tercih edeceği okul konusunda ters düşen Yesugay Oba, ODTÜ'yü istemişti ancak annesi Boğaziçi Üniversitesi'ni yazması konusunda ısrarcı olmuştu. Anne oğul arasında yaşanan tercih tartışması savcılığa kadar intikal etmiş, 18 yaşındaki Yesugay Oba, Cumhuriyet Savcılığı'na giderek annesi Nurdan Oba'dan hürriyetini tahdit ettiği gerekçesiyle şikâyetçi olmuştu. Savcılık, konunun hukuk mahkemelerinde halledilmesi gereken bir konu olduğu gerekçesi ile takipsizlik kararı vermişti.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
annesi, diye, kaçırdı, kayıt, yaptırmasın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Annesi Özürlü Diye Öldürdü. Dilara Haber Arşivi 2 10 Eylül 2008 19:15