IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2013, 08:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
3 kırmızı ışık ihlali ehliyetten edecek




Yeni taslak trafik genelgesine göre, 3 kırmızı ışık, 3 kemer ihlali ehliyet iptali nedeni. Ölümlü kazaya neden olan ve 50 ceza puanını aşanın da ehliyeti alınacak
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Dairesi Başkanlığı, ilk defa sürücü belgesi alanlarla, sürücü belgesi iptal edilip yeniden belge alanların, en az bir yıl aday sürücü olarak kabul edilmesini öngören düzenlemenin onaylamasının ardından, aday sürücülüğe ilişkin taslak yönetmeliğin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Trafikle ilgili kurumların görüşüne sunulan yönetmeliğe göre, üç kez kırmızı ışık ihlali yapan aday sürücünün sürücü belgesi, iptal edilecek. Bunun yanı sıra, alkollü veya uyuşturucu madde tesiri altında araç kullanan veya hız sınırını üç defa ihlal eden aday sürücülerin ehliyetleri de trafik polislerince geri alınacak.

YAYAYA YOL VERMEYEN YANDI

Trafik polisleri, üç kez emniyet kemeri veya kask kullanmadığı tespit edilen aday sürücülerle, yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken araçlarını yavaşlatmayan, bu geçitlerden geçen veya geçmek üzere bulunan kişilere ilk geçiş hakkını vermeyen aday sürücülerin ehliyetlerine de el koyacak. Sağa ve sola dönüşlerde, geçiş yapan yayalara öncelik vermeyen aday sürücülerin de üçüncü ihlalde belgesi alınacak. Ayrıca asli kusurlu olarak ölümle sonuçlanan trafik kazasına sebebiyet veren, 50 ceza puanını aşan aday sürücülerin belgeleri de trafik görevlilerince iptal edilecek.

YENİDEN KURS

Belgesi iptal edilen aday sürücülerin tekrar ehliyet alabilmesi için sürücü kursuna gidip, sınava girerek yeniden motorlu taşıt sürücü sertifikası almaları gerekecek. Aday sürücülere ilişkin yönetmeliğin, Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra, yeni tip ehliyetlerin dağıtılmaya başlanacağı 2014'ün haziran ayından itibaren yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Otomobil kamyonun altına girdi: 4 ölü
İstanbul Eyüp'te aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil yol kenarındaki kamyona arkadan çarptı. Kamyonun altına giren otomobildeki 3'ü yabancı uyruklu 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza, dün Alibeyköy'de 03.00 sıralarında medya geldi. İddialara göre, Mehmet Nasır Katılmış (27), otomobille Özbekistan uyruklu Yusuf Gayıpov (20), Mehriban Rahimova ve Kırgızistan uyruklu Zhumdeul Turdumambetova (22) ile gezmeye çıktı. Atatürk Caddesi'nden Baraj Yolu istikametine ilerleyen Katılmış, direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil, cadde kenarında yük indiren kamyona arkadan çarptı. Sıkıştıkları otomobilden bir saatte çıkarılabilen 4 kişinin de öldüğü anlaşıldı. Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda ise iki gün önce 17.00'da motosikletiyle seyir halinde olan Cihat Meydan (18) iki otomobile çarparak savruldu. Kazada, metrelerce sürüklenen Meydan ve motosikletin arkasındaki kız arkadaşı Damla H. (17) kask takmalarına rağmen ağır yaraladı

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, edecek, ehliyetten, ihlali, kırmızı, ışık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık