IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2013, 13:10   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bağ evinde iki aşık vahşice öldürüldü




Murat Erdoğan ile sevgilisi Gizem Tunç bir bağ evinde vahşice öldürüldü. Âşıkları önce bıçaklayıp ardından kurşunlayan katil, Tunç’un tırnaklarında delil bırakmamak için ellerini bilekten kesti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Murat Erdoğan ile sevgilisi Gizem Tunç, iddiaya göre cumartesi akşamı buluştuktan sonra ortadan kayboldu. İki gencin aileleri, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunurken çocuklarını aramaya başladı. Erdoğan ailesi, dün akşam saatlerinde Uzun Mehmet Mahallesi Radar Mevkii’ndeki bağ evine gittiklerinde, içeride Murat Erdoğan’ın cesediyle karşılaştı.
Sadece serçe parmağı kaldı
Haber verilmesiyle gelen polisin yaptığı incelemede Erdoğan’ın, bıçaklanarak öldürüldüğü saptandı. Erdoğan’ın vücudunda kurşun yarasına da rastlandığı belirtildi. Gizem Tunç’un cesedi ise evin yaklaşık 15 metre ilerisinde ağaçlık alanda bulundu. Başına sert bir cisimle vurulduğu belirlenen Tunç’un da boynunda ve vücudunda bıçak darbelerine rastlandı.

Gizem Tunç’un ayrıca iki elinin ise kesilerek alındığı saptandı. Sağ eli çapraz şekilde kesilen ve sadece serçe parmağı yerinde duran Gizem Tunç’un, sol elinin ise bilekten kesildiği belirlendi. Polis, cinayeti gerçekleştiren kişinin, boğuşma sırasında el ve tırnaklarında kendisine ait bir delil bırakmış olabileceği ihtimaline karşı kızın ellerini keserek almış olabileceğini söyledi. Çevrede yapılan aramalarda da Tunç’un kesilen elleri bulunamadı.

Babası da cinayet kurbanı
İkisi de yarı çıplak bulunan Erdoğan ve Tunç’un cesetleri, Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bağ evinin önündeki Murat Erdoğan’a ait otomobil incelenmek üzere emniyete götürüldü. Erdoğan’ın, taksici olan babası Mehmet Erdoğan’ın da 2005’te öldürüldüğü ve katilinin hâlâ bulunamadığı belirtilirken, iki sevgilinin öldürülmesiyle ilgili Gizem Tunç’un eski sevgilisi olduğu iddia edilen kişi aranıyor.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Karadeniz Ereğli'de Cumartesi günü işlendiği belirtilen ve Pazartesi sabah saatlerinde Radar mevkisindeki barakada cesetleri bulunan Murat Erdoğan ve arkadaşı Gizem Tunç'u öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı D.P., Denizli'deki qörev yaptığı askeri birlikten Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünden görevlendirilen polisler tarafından teslim alınarak Kdz.Ereğli'de bulunan merkez komutanlığına teslim edildi.
İzinli olarak ilçeye gelen ve Pazar günü Denizli'deki askeri birliğine teslim olduğu öğrenilen D.P., Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığına bağlı Merkez Komutanlığına teslim edildi. Saat 20.00'den bu yana ise Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde katil zanlısı D.P.'nin arkadaşları olduğu belirtilen bir grup saat 00.00'a kadar bekledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
áşık, bad, evinde, iki, vahşice, öldürüldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rus model vahşice öldürüldü SeckiN Haber Arşivi 0 05 Eylül 2013 15:13