IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2013, 15:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Osmaniye'de 50 yaşındaki adam 14 yaşındaki kızı kaçırdı




Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, annesiyle birlikte kaldırımda yürüyen 14 yaşındaki kızlarının 50 yaşındaki komşuları tarafından kaçırıldığını iddia eden aile, 35 gündür kayıp olan kızlarından haber alamıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İddiaya göre olay, Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi'nde meydana geldi. Anne Döndü K., kızları Damla K. (18) ve D.K. (14) ile akşam ziyaretinden yaya şekilde döndükleri esnada, evlerinin yakınında 80 LP …. plakalı araç tarafından yolları kesildi. Araçtan inen komşuları Ali G. (50) 14 yaşındaki D.K.'nin kolundan tutup zorla araca bindirmeye çalıştı. Neye uğradığını şaşıran Döndü K., Ali G.’ye engel olmaya çalıştı. Bu esnada araçta bulunan 2 kişi daha aşağı inip Döndü K.’yi engelledi. Ali G. ise Döndü K.'yi darp etmeye başladı. Anne Döndü K.’yi etkisiz hale getiren Ali G., 14 yaşındaki D.K.’yi zorla otomobile bindirerek olay yerinden uzaklaştı. Kanlar içerisinde yere yığılan kadın ise hemen polisi aradı. Kadirli polisi yaptığı çalışmada, plakası belirlenen otomobile ve Ali G.'ye ulaşamadı. Küçük kızın ailesi ise bu olayın ardından 35 gün geçmesine rağmen kızlarına ulaşamadıklarını belirtip yetkililerden yardım istedi.Kaçırılan kızın babası Abdullah K., “Burası dağ başı mı? Kızım kaldırımda yürürken komşumuz Ali G. tarafından zorla kaçırılıyor, eşim darp ediliyor. Ne Ali G.'ye ulaşılabildi ne kızıma. Lütfen yetkililer kızımı bulsun” dedi.

"ŞİKAYETİNİZDEN VAZGEÇİN SİZE EV ALALIM"

Kızlarının kaçırılmasının ardından komşularının bazı yakınları tarafından çeşitli tekliflerle şikayetten vazgeçmeleri için kendilerine baskı kurulduğunu belirten anne Döndü K. “Bu adamın amcasının oğlu kızımın kaçırılışından 15 gün sonra evimize geldi. 'Şikayetinizden vazgeçerseniz size bir ev alalım' dedi. Bu teklifi getiren kişiyi evden kovdum. Daha sonra Ali G.'nin başka bir yakını geldi 'Şikayetinizden vazgeçin işte size arsa alalım' dediler. Ben de 'benim kızım satılık değil' diyerek onları da evimden kovdum. Yanımda kaldırımda yürüyen kızım 35 gündür kayıp. Ölü mü diri mi o adam ona bir şey yaptı mı bilmiyorum. Yetkililer bu adamı da kızımı da bulsun. Ayrıca bu adam zaten evli. Karısından da bir tepki beklerdik, bize yardımcı olmasını beklerdik ancak karısı da bu durumu kabullenmiş durumda” şeklinde konuştu.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
14, 50, adam, kaçırdı, kızı, osmaniyede, yaşındaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Silah zoru ile 16 yaşındaki kızı kaçırdı Lucifer Haber Arşivi 0 28 Ocak 2010 03:50
7 yaşındaki kızı yuttu! Metin Haber Arşivi 1 05 Aralık 2007 23:12