IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2013, 09:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Atakan' eylemi 3. gününde!




Hatay'da hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ı anmak için düzenlenen gösteriler dün gece de devam etti. İstanbul ve Ankara'da toplanan gruplara polis müdahale etti.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sokak aralarına kaçan gruplara polisin müdahalesi gece geç saatlere kadar sürdü.
İstanbul Kadıköy'de Altıyol'da bulunan Boğa heykeli'nin önünde toplanan grup Hatay'daki olaylarda hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto etmek için oturma eylemi yaptı. Polisin dağılın uyarılarını dinlemeyen grup, yürümek isteyince polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Grup ara sokaklara dağıldı. Olaylar sırasında bazı göstericiler gözaltına alındı. Kadıköy'de ara sokaklarda grup ve polis arasındaki gerginlik gece boyu devam etti.

ANKARA'DA TOMA'LI MÜDAHALE
Başkent'te de bu gece de eylem yapıldı. Göstericiler barikatları ateşe verirken, polis TOMA ve gaz bombasıyla müdahalede bulundu.
Hatay'da yaşamını yitiren Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto eden göstericiler, akşam saatlerinden itibaren Mamak Tuzluçayır'dabir araya geldi. Göstericiler, Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto ederken Tuzluçayır meydanında çöp konteynerlerinden barikatlar kurarak ateş yaktı. Polis, göstericilere dağılmaları için uyarıda bulunduktan sonra tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

GAZİ MAHALLESİ'NDE POLİS MÜDAHALESİ
Hatay'da Ahmet Atakan'ın hayatını kaybetmesini protesto etmek isteyen bir grup, Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi'nde eylem yaptı. Göstericiler polis ekiplerine havai fişek ve molotof kokteyli atarken, polis ekipleri de biber gazı müdahale de bulundu.
Hatay'da Ahmet Atakan'ın hayatını kaybetmesini protesto etmek isteyen bir grup, Sultangazi Gazi Mahallesi'nde dün saat 21.30 sıralarında eylem yapmaya başladı. Göstericiler, İsmetpaşa Caddesinin bir bölümünü trafiğe kapattı. Çöp konteynırlarını yola devirip barikat kuran göstericiler, bu barikatı ateşe verdiler. Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri yüzleri maskeli gruba müdahale etti. Daha sonra göstericiler polis ekiplerine havai fişeklerle karşılık verdiler. Polis ekipleri TOMA aracı ile yanan barikatı söndürdü. Öte yandan eylem başlamadan önce ara sokaklarda kimliği belirsiz kişilerce, silahlarla havaya ateş edildiği iddia edildi.

HATAY'DA MÜDAHALE
Hatay'da Armutlu Mahallesi'nde toplanan grup, buradan Gündüz Caddesi'ne doğru yürüdü. Gündüz Caddesi'nde barikat kurmaya çalışan gruba polis, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.
Ara sokaklara kaçan grup, çöp konteynerlerini yakarak barikat kurdu. Taş, sopa ve havai fişek atan gruba polis, biber gazı ve tazyikli suyla müdahalede bulundu.
Daha önceki günlere oranla grubun daha az olduğu gözlendi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, atakan, eylemi, gÜnÜnde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yurtsan Atakan (1963 - .... ) Liaaa Biyografiler 0 06 Nisan 2012 13:04
Kış Çayı- Hülya Atakan Zen Ne Okumalıyım? 0 17 Mart 2012 20:50
Atakan Karakaplan (1945 - .... ) Aze Sporcular 0 07 Eylül 2011 18:47