IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2013, 13:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gaspçı, annesini bile gasp etmiş




Adana'da biri kadın iki kişiyi gasp eden, bir kişiyi ise bıçakla yaralayan zanlının annesini de gasp ettiği ortaya çıktı.

Zanlı, suç ortağıyla birlikte yakalandı. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Güzelevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 30 Ağustos 2013 günü sabahleyin Sinanpaşa Mahallesi'nde kırmızı ışıkta duran otomobile yaklaşan bir kişi, sürücünün boğazına bıçak dayayarak kimliğini istedi. Bu arada arkadaki otomobil yeşil ışığın yanmasıyla kornasına bastı. Bunun üzerine zanlı korna çalan otomobilin yanına gidince boğazına bıçak dayanan sürücü kaçtı. Zanlı bir süre sonra aynı yerde İstanbul Tuzla'da vatani görevini yaparken memleketi Adana'ya izne gelen bir kişiye bıçak çekip durdurarak yaralayıp. Çevredeki vatandaşlar olayı polise bildirirken, olay yerine gelen polis çevrede zanlıyı aramaya başladı.

3 Eylül 2013 günü bu kez 19 Mayıs Mahallesi'nde aile sağlığı merkezinden çıkan Fatma Çakar'ın (33) arkasından gelen iki kişiden biri gözünü kapatıp diğeri kulağındaki altını çalıp kaçtı. Bu sırada kadın küpelerini vermemek için direnince parmağı kırıldı. Çakar, gasp edildikten sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri kadından gördüğü iki kişinin eşkalini alırken, polis daha önce Sinanpaşa Mahallesi'ndeki bir gasp bir de bıçaklama olayına karışan şahsın eşkalinin de gasp olayına karışan bir kişinin eşkaline uyduğunu tespit etti. Polis araştırmayı derinleştirdiğinde 3 olayı eroin bağımlısı Erdal Ö.'nün (27) gerçekleştirdiğini belirledi. Polis kadının gasp edilmesi olayında Erdal Ö.'ye yine uyuşturucu bağımlısı arkadaşı Ersin D.'nin (27) yardım ettiğini ortaya koydu. İsimlerin belirlenmesi üzerine yapılan çalışmada evine gitmeyen iki bağımlının, Güzelevler Mahallesi'nde oldukları tespit edildi. Polis zanlıların kaldığı yere pusu atarak beklemeye başladı. Bir süre sonra gelen zanlılar yakalanırken, emniyete götürülen şahıslar sorguya alındı.

ZANLI ANNESİNİ DE GASP ETMİŞ

Zanlı Erdal Ö.'nün uyuşturucu almak için annesi Payam Ö.’yü de darp edip 380 lira parasını aldığı ortaya çıktı. Payam Ö.’nün oğlunu kendisini gasp ettiği için şikayette bulunduğu da belirlendi. Erdal Ö. şimdi annesini gasp etmek suçundan da hakim karşısına çıkacak. Ayrıca Erdal Ö.'nün uyuşturucu kullanmak suçundan 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu, yine uyuşturucu kullanmak suçundan arandığı belirlendi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmak istedi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
annesini, bile, etmiş, gasp, gaspçı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öz dayısı bile tecavüz etmiş Lady Haber Arşivi 5 22 Haziran 2011 23:04