IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2013, 13:19   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinayetin habercisi fotoğraf




Taksi şoförü sevgilisi 29 yaşındaki Murat Erdoğan ile birlikte bağ evinde öldürülen 21 yaşındaki Gizem Tunç'un katil zanlısının sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf dikkat çekici.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'de, taksi şoförü sevgilisi 29 yaşındaki Murat Erdoğan ile birlikte bağ evinde öldürülen 21 yaşındaki Gizem Tunç'un babası 47 yaşındaki Yunus Tunç kızının, cinayet şüphelisi olarak tutuklanan 21 yaşındaki Deniz Poyraz ile ilişkisini 1.5 yıl önce bitirdiğini, ancak Poyraz'ın, "Başkasının olamazsın, seni başkasına yar etmem" diyerek tehditlerde bulunduğunu söyledi. Deniz Poyraz'ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştığı, belindeki tabancasını çıkaran bir kişinin, el ele yürüyen iki sevgiliyi arkalarından vurmaya hazırlanırken görüldüğü fotoğraf dikkat çekti.

Geçen cumartesi günü buluştuktan sonra ortadan kaybolan ve yaklaşık 8 aydır gönül ilişkisi yaşayan Murat Erdoğan ile Gizem Tunç, pazartesi gecesi Erdoğan'ın dedesine ait Uzunmehmet Mahallesi'ndeki bağ evinde öldürülmüş bulundu. Evin yaklaşık 15 metre ilerisinde ormanda dikenlik alanda bulunan Gizem Tunç'un kesilen elleri ve kıyafetleri de alındı.

Liseyi bitirdikten sonra Ereğli'de bir giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışmaya başlayan ve bu sene Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nü kazanarak kaydını yaptıran Gizem Tunç ve Murat Erdoğan'ın öldürülmesi ile ilgili, Tunç'un eski sevgilisi 21 yaşındaki Deniz Poyraz, askerlik yaptığı Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nda gözaltına alındı. Murat Erdoğan'ın da yakın arkadaşı olan ve suçlamayı kabul etmeyen Deniz Poyraz, kuvvetli suç şüphesi bulunduğu gerekçesiyle tutuklanırken, babası Ali Poyraz da delilleri karartmada oğluna yardımcı olduğu iddiasıyla tutuklandı.

ÖZEL EKİP ARAŞTIRMASINI TAMAMLADI

Polisin, cinayetle ilgili soruşturması sürerken, Ankara'dan gelen 5 kişilik özel ekip araştırmasını tamamladı. Cinayetin işlendiği bağ evinde ve şüphelilerin evinde yapılan arama ve araştırmalarda elde edilen bulgular, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gizem Tunç'un kesilen elleri ise bulunamadı.

FACEBOOK'TA İKİ SEVGİLİYİ VURMA FOTOĞRAFI

Gizem Tunç'un, Deniz Poyraz ile ilişkisini yaklaşık 1.5 yıl önce bitirdiği, ancak askere gitmesine ve başka bir kızla ilişkiye başlamasına rağmen Gizem'i rahatsız etmeye devam ettiği öğrenildi. Deniz Poyraz'ın, askere gitmeden önce aynı ortamlarda bulundukları ve beraber gezdikleri Gizem ve Murat'ın ilişkisini askerdeyken öğrendiğinde ise bu duruma içerlediği belirtildi. Deniz Poyraz'ın, askerdeyken sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasında paylaştığı bir fotoğraf ise adeta cinayetin habercisi niteliğinde. 18 Şubat'ta paylaşıyan fotoğrafta, belindeki tabancasını çıkarmak için hamle yapan bir kişi, el ele yürüyen iki sevgiliyi arkadan vurmak için hazırlık yaparken görülüyor. Cinayetten günler sonra ortaya çıkan fotoğraf sanki Deniz'in, cinayeti işlemeyi daha önce kafasına koyduğunu gösteriyor.

GİZEM'İN BABASI KONUŞTU
Gizem Tunç'un babası TIR şoförü Yunus Tunç, cinayetle ilgili DHA'ya konuştu. Yunus Tunç, kızının, yaklaşık 5 yıl gönül ilişkisi yaşadığı Deniz Poyraz'dan yaklaşık 1.5 yıl önce askere gitmeden önce ayrıldığını söyledi. Ancak Deniz'in, kızının peşini bırakmadığını ve tehditlerde bulunduğunu anlatan baba Yunus Tunç, şöyle dedi:

"Deniz askere giderken, Gizem onunla görüşmüyordu. Ama o Gizem'i bırakmıyordu. Ben Deniz'le görüştüm. Kızımın peşini bırakmasını istedim. Deniz'i tanıyordum ve nasıl bir insan olduğunu biliyordum. Kızımı da uyardım. O da zaten nasıl biri olduğunu anladı. Aslında daha önce de ayrılmak istiyordu, ama ayrılamıyordu. Tehdit ediyordu sürekli kızımı. 'Beni bırakamazsın, başkasının olamazsın, ben seni başkasına yar etmem' tarzında konuşuyordu. Hatta bir keresinde kızımla konuştukları için 2 çocuğu dövmüş. Yani kızımın başka birisiyle konuşması bile yasaktı. Ve kızım ilişkisini kesti. Görüşmüyordu. Ama o peşini bırakmadı. 8 ay kadar önce kızım, 'Ben bundan kurtulmak istiyorum' diye patronunun eşinden yardım istemiş. Ama polise gitmeye bir türlü cesaret edememiş. Polise giderse kendisine zarar vereceğinden korkmuş."

Deniz'in, başka bir kızla ilişkisi olmasına rağmen askerdeyken de kızını rahatsız etmeye devam ettiğini sonradan öğrendiğini anlatan Yunus Tunç, "Kızım, askere gitmeden önce ilişkisine bitirmesine rağmen bu zamana kadar çocuğun üzerinde tehditleri var. Ama kızım bunu benden sakladı. Aracılar ile kızıma tehdit mesajları göndermiş" dedi.

'ÜNİVERSİTEDE YENİ BİR HAYATA BAŞLAYACAKTI'
Üniversiteye kaydını yaptırıp, kalacağı yurdu bile ayarladıkları kızının hayallerinin yarım kaldığını ifade eden acılı baba, "O gün kızım Murat'la görüşmeye gideceğini eşime söylemiş. Hatta kardeşine, 'Murat ile görüşmeye gidiyorum' diye mesaj atmış. Kızım yeni bir hayata başlayacaktı. Üniversite onun için büyük bir fırsattı. Bütün bunlardan uzaklaşacaktı. Bu yüzden çok mutluydu. Ama olmadı" diye konuştu. Yunus Tunç, katilin, kızının ellerini delil bırakmamak için kestiğini, aynı şekilde kıyafetlerini de bu yüzden aldığını düşündüğünü söyledi. Polisin de bu şekilde düşündüğünü ifade eden Yunus Tunç, "Deniz, cinayeti tek yapmış olabilir. Ama temizlemek adına başkası yardım etmiştir. Zaten deliller ortada. Ben böyle düşünüyorum" dedi. Yunus Tunç, suçlamayı kabul etmeyen Deniz Poyraz'ın, mahkeme aşamasında akli dengesinin yerinde olmadığına dair rapor alabileceğini, cezayı düşürmek için bu tür yollara girebileceklerini de söyledi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cinayetin, fotoğraf, habercisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Münevver cinayetin şok gelişme! Lucifer Haber Arşivi 0 10 Haziran 2010 06:31
Faili sensin bu cinayetin.. Mlock Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 14 Eylül 2006 14:21