IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2013, 01:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ders Zili Yarın Çalacak





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2013-2014 eğitim-öğretim yılı, yarın başlıyor. Yaklaşık 17 milyon öğrenci ve 800 bin öğretmen ilk ders zilinin çalmasıyla ders başı yapacak.


Öğrenciler ve öğretmenler üç ay süren yaz tatilinin ardından pazartesi günü, 13 Haziran 2014'e kadar sürecek yeni eğitim-öğretim yılı maratonuna başlayacak.

Yeni eğitim-öğretim yılının ilk zili, Etimesgut Cahit Zarifoğlu İlkokulu'nda, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın katılacağı törenle çalacak.

Tören sonunda, bu yıl ilk kez bir uygulama gerçekleştirilecek. Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Güvenliği Platformu tarafından öğrenci servis kuralları temsili gösterilecek. Öğrenci ve velilere yönelik olarak emniyet kemeri simülatörü uygulaması yapılacak.

Bu eğitim-öğretimin yılının birinci dönemi 24 Ocak 2014'te sona erecek. Yarı yıl tatili, 27 Ocak-7 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacak. İkinci dönem ise 10 Şubat 2014 tarihinde başlayacak.

CUMHURBAŞKANI GÜL: EĞİTİME YATIRIM ÜLKENİN PARLAK GELECEĞİNE YATIRIMDIR

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda, çocukların, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerin ve büyük fedakarlıklarla, yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerin heyecan ve coşkusunu yürekten paylaştığını vurguladı.

Nitelikli insan gücünün artması, bilgiyi üreten ve paylaşan nesiller yetiştirilmesi, çocukların ve gençlerin yetenekleri doğrultusunda yönlendirilebilmelerinin, Türkiye'nin başarısı, gelişmesi ve ilerlemesi için büyük önem taşıdığına dikkati çeken Cumhurbaşkanı Gül, mesajında şunları kaydetti:

"Kuşkusuz bu süreçte, çocuklarımız ve gençlerimizin ruhsal ve fiziksel sağlıklarının ön planda tutulduğu, araştırmaya, sorgulamaya açık, ezbercilikten uzak, insanlara ve farklı düşüncelere saygılı, demokrasiye inanan, hoşgörülü ve ahlaklı bireyler yetiştirmeye yönelik bir eğitim anlayışı benimsenmelidir. Eğitime yatırım ülkenin parlak geleceğine yatırımdır. Eğitime gönül vermiş vatandaşlarımızın da desteğiyle, eğitim alanında ülkemizde son yıllarda sevindirici gelişmeler meydana gelmekte, çalışmalar devlet-vatandaş işbirliğiyle bir seferberliğe dönüşmektedir.

2013-2014 eğitim-öğretim yılında, değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, eğitim-öğretim yılının verimli geçmesini diliyorum."

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çalacak, ders, yarın, zili


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık