IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2013, 10:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
O çocuğu bulun




Bakan talimat verdi,İl Müdürlüğü harekete geçti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kayseri’de yerel bir gazetenin gündeme taşıdığı, 'Çöpten Çocuk Yuvası' başlıklı haberde görüntülenen 1,5 yaşındaki çocuğu bulmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı harekete geçti. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde objektiflerde takılan ve geçimini kağıt- plastik toplayarak sağlayan bir kadın ile çöpler içinde etrafa meraklı gözlerle bakan çocuğun yer aldığı habere, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı duyarsız kalmadı ve 'Çocuğu bulun' talimatı verdi.

Çöp konteynerlerinden kağıt ve plastikleri ayrıştıran bir kadın ile atıkları biriktirdiği el arabasındaki torbanın içinde bulunan küçük bir çocuğun objektiflere yansıyan halinin konu alındığı haberde, adını vermek istemeyen kadın, 1,5 yaşında olduğunu söylediği oğlu Erol Zurna ile yaşadığı sıkıntıları dile getirmişti. Çocuğunu bırakacak kimsesi olmadığı için her sabah atıkları topladığı el arabasına oturttuğunu anlatan çaresiz anne, "Biz geçimimizi çöplerden sağlıyoruz. Çöpler bizim ekmek paramız ve aynı zamanda çocuğumun da oyuncağı" diye ifadeler kullanmıştı.

İL MÜDÜRLÜĞÜ HAREKETE GEÇTİ
'Çöpten çocuk yuvası' haberinin ardından konuya duyarsız kalmayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın, ilk etapta Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile görüşerek, 'O çocuğu bulun' talimatı verdiği ifade edildi. Konuyla ilgili bilgi veren kurum yetkilileri, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde anne ve çocuğunu bulmak için çalışma başlattıklarını ancak henüz ulaşamadıklarını söyledi.

Yetkililer, bu konuda anne ve çocuğuna rastlayanların ya da haberi duyan kadının İl Müdürlüğüne başvurmasını istedi. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün, minik Erol’un daha iyi şartlarda yaşamını sürdürebilmesi için gerekli desteği verileceği bildirildi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bulun, Çocuğu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
X'i Bulun :) Sue Komedi ve Mizah 4 07 Haziran 2012 00:13