IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Eylül 2013, 09:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CD olmasa genel başkan olacağı yoktu




Başbakan Erdoğan, Malatya gezisinin son durağında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi ve "CD olmasa genel başkan olacağı yoktu" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iki gün süren Malatya gezisinin son durağında Doğanşehir İlçesi'nde toplu açılış törenine katıldı. Doğanşehir'de yaptığı konuşmada Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirip, "Bir genel müdürlüğü yönetemeyen şahıs şimdide gelmiş bir partinin genel başkanı olmuş. Bir CD ile. CD olmasa genel başkan olacağı yoktu. CD sayesinde oluverdi. Şimdi hala bir şeyler bekliyor. Şimdi benim halkım SSK'yı batırın bir adama böyle bir emaneti teslim etmez" dedi.
"KANUNİ GİBİ KAPILARI AÇTIK"

Milletin verdiği emanete sahip çıktıklarını, Hortumu vatandaşın cebine bağladılarını söyleyen Erdoğan, "Bizim farkımız bu. Onlar bu ülkede birkaç tane lobicinin ceplerine bağlıyorlardı. Faiz lobisinin cebine bağlıyorlardı. Sağlıkta ne çileler çektik, SSK kuyruklarını hatırlıyorsunuz değil mi? Eczanelerde ilacımızı alamazdık. Doktor ilaç yazar gidersin eczaneye ilacın bir kısmı var bir kısmı yok. Biz ne yaptık. Şimdi her eczaneden ilaç alınabiliyor. Yeter ki SGK ile anlaşması olsun. Bütün yollar artık açıldı. Şu anda bizim sağlıkta harcamamız bire üç oranında arttı. Çünkü bundan önce vatandaşımız bu imkanlardan faydalanamıyordu. Biz Kanuni gibi kapıları açtık. Ecdadımız bir sağlıklı nefes için devleti feda etmeyi göze almıştır" dedi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başkan, cd, genel, olacağı, olmasa, yoktu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık