IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2013, 13:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan: Paket birçok kesimi şaşırtabilir




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki Pazartesi günü açıklayacakları demokratikleşme paketinin, 'birçok kesimi şaşırtabileceğini' söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erdoğan, bu paketin 11 yıllık sürecin devamı olduğunu, ancak asla bir son olmayacağını ifade etti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 10. Çalışma Meclisi Toplantısı'nın açılış programına katıldı. Burada konuşma yapan Erdoğan, önümüzdeki Pazartesi günü açıklanması beklenen demokratikleşme paketine de değindi. Erdoğan, "Pazartesi günü 11 yıllık demokratikleşme sürecinde çok önemli bir aşamayı, çok önemli bir dönüm noktasını da kamuoyuna açıklayacağız. Partimizi kurarken verdiğimiz sözleri, kongrelerimizde verdiğimiz sözleri, şartlar oluştuğu için imkanlar elverdiği için bir reform paketi halinde hayata geçireceğiz. Kimsenin zoruyla, kimsenin dayatmasıyla, baskısıyla değil sözünü verdiğimiz için, şartlar oluştuğu için bu bir yol haritasıydı, engeller ortadan kalktığı için bu reformlarımızı yapacak, milletimize, ülkemize yeni ufuklar açacağız.” dedi.

Paketin içeriği ile ilgili yapılan spekülasyonlara da değinen Erdoğan, şunları söyledi: "Tabi şu anda duyan duymayan herkes, paketin içinde ne var ne yok, bakıyorsunuz bir yerden bir fısıltı duyuyor, kendilerine göre ekranlarda, gazetelerde yorumlar yapıyorlar. İsabet ettikleri de oluyor tabi. Ama isabet edemedikleri de çok şey var. Onun için yapacağımız açıklama belki birçok kesimi de şaşırtabilir. Bu paket 11 yıllık sürecin devamı bir paket olacak. Ama asla bir son olmayacak. Çünkü bu bir matematik olay, bir geometrik olay değildir. Bu sosyal, siyasi bir yaklaşımdır, bir pakettir. Sosyal ve siyasi paketlerin sürekli olarak güncellenmesi esastır. Yapılan da budur. Şartlar daha da iyiye gittikçe, Türkiye daha da büyüdükçe, kardeşliğimiz daha da güç kazandıkça biz de reformlarımızı hayata geçirmeye, Türkiye'yi büyütmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz.”

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bircok, erdoğan, kesimi, paket, Şaşırtabilir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bioshock: Infinite'in Hikaye Sistemi Şaşırtabilir KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 10 Mart 2012 18:04