IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ekim 2013, 10:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kış geldi! 5 acil uyarı var




Soğuk hava ile birlikte aniden kış havasına girdik. Meteoroloji uyarı üstüne uyarı veriyor. 5 acil uyarı arka arkaya geldi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ankara başta olmak üzere yurdun bir çok bölgesinde kara kış esintisi hissedilecek. Meteoroloji arka arkaya 5 uyarı birden geçti.

Hava sıcaklıkları Ekim ayına adım attığımız gün inanılmaz bir hızla düştü. Soğuk hava dalgasıyla birlikte ısı düşüşü 10 ile bazı bölgelerde 18 derece arasında oldu.

UYARI ÜSTÜNE UYARI

Kışın geldiğini haber veren bu yağışlı hava haftasonuna kadar etkisini sürdürecek. Meteorolojiden henüz iyi bir haber yok. Bunun yerine arka arkaya 5 acil uyarı geldi.

UYARILAN BÖLGELER

Meteorolojinin verdiği alarma göre bugün bir çok ilde şiddetli yağış görülecek. Yağışlar sel baskınlarına sebep olabilecek kadar zaman zaman şiddetini artıracak.
İşte uyarılan iller;
*İSTANBUL : İstanbul'da devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkisini artırarak il genelinde kuvvetli yağışlara sebep olması bekleniyor. Su baskınları ve ani kuvvetli rüzgara karşı uyarı verildi.
*ANKARA: Akşam başlayan şiddetli yağış bugün kuvvetlenerek etkisini artıracak. Yağışlar yarın da devam edecek ve yüksek bölgelerde sulu kar yağışı görülecek.
*ANTALYA : Dün akşam batı kesimlerini vuran şiddetli yağmur bugün ise kentin doğu kesimlerinde etkisini gösterecek. Meteorolojinin yayınladığı uyarıya göre bugünkü yağışlar çok kuvvetli olacak. Su baskını, yıldırım ve hortum tehlikesi var.
*SİNOP : Batı Karadeniz bölgesi için gelen uyarı ise şiddetli fırtınaya yönelik oldu. Bugün akşam saatlerine kadar güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (40-75 km/saat) fırtına ve yer yer 9 kuvvetinde (80-90 km/saat)kuvvetli fırtına bekleniyor. Orta Karadeniz'de ise akşam saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (40-75 km/saat) fırtına beklenmektedir.
Fırtınanın perşembe günü de etkisini sürdürdükten sonra cuma günü öğleden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
*BURDUR : Şiddetli yağış gün boyu etkili olacak. Dün akşam başlayan yağışlar bugün daha da etkisini artıracak.
*ISPARTA : Uyarı verilen Isparta'da il genelinde şiddetli yağışlar etkisini artıracak. Sel baskınlarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.

İSTANBUL'DA YAĞIŞ ETKİLİ OLUYOR

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış sabah saatlerine kadar aralıksız devam etti. Kentte su baskınları yaşanmadı. Yoğun yağış kazalara sebep oldu.
İstanbul'da son günlerde etkili olan güneşli hava dün yerini yoğun yağışa bıraktı. Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sabah saatlerine kadar aralıksız devam etti. Yollarda su birikintileri oluşurken kent genelinde su baskınları yaşanmadı. Yoğun yağış bazı bölgelerde kazalara sebep oldu.
Gaziosmanpaşa'da TEM otoyolunda meydana gelen kazada yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir kamyon bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü yara almadan kurtuldu.
Yoğun yağışın gün içinde de etkili olması bekleniyor.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
5, acil, geldi, kış, uyarı, var


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meteorolojiden 17 ile acil uyarı! Lucifer Haber Arşivi 0 08 Haziran 2010 14:18
İran tehdit etti ABD'den uyarı geldi Lucifer Haber Arşivi 0 24 Şubat 2010 16:52
IrcServices'de Kayıtsız Nicklere Servera Girişlerinde Uyarı Verme acil Yardım lütfen DorukChat Servisler 1 17 Nisan 2008 16:40