IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ekim 2013, 17:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bayramda hava nasıl olacak?




Meteoroloji bayram havasıyla ilgili rapor yaynladı. Bayramda yağışsız ve sıcak günler bekleniyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yazılı açıklaması:

"Yarından itibaren Kurban Bayramı tatili süresince ülkemizde hava durumunun günler itibarıyla aşağıda ki gibi olması beklenmektedir.

11 ve 12 Ekim 2013 Cuma ve Cumartesi günleri yurtta yağış beklenmiyor. Bütün bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığının artmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

13 Ekim 2013 Pazar günü Doğu Karadeniz kıyılarının çok bulutlu ve yağmurlu diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığının yurdun kuzey kesimlerinde 2 – 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

14 Ekim 2013 Pazartesi (arefe) günü Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu Bölgesinin güneydoğu kesiminin kısa süreli sağanak yağışlı diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

15 ve 16 Ekim 2013 Salı ve Çarşamba (Bayramın 1. Ve 2. Günleri) Yurtta yağış beklenmiyor. Doğu bölgelerimizin parçalı ve yer yer çok bulutlu, güney, iç ve batı bölgelerimizin az bulutlu ve açık geçmesi, hava sıcaklıklarının ise 2 – 5 derece artması bekleniyor.

17 Ekim 2013 Perşembe (Bayramın 3. Günü) yurdumuzun batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu Marmara’nın batısı ile Kıyı Ege’nin sağanak yağışlı, diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığının batı bölgelerimizde değişmeyeceği, iç ve doğu bölgelerimizde artmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

18 Ekim 2013 Cuma (Bayramın 4. Günü) Yurdumuzun batı bölgelerinin parçalı ve çok bulutlu Marmara ve Ege bölgelerinde sağanak yağış geçişleri görüleceği, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği ve hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

Kurban bayramı süresince hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında güney, iç ve batı bölgelerde birkaç derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor."

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bayramda, hava, nasıl, olacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bayramda hava nasıl olacak? KarakıZ Haber Arşivi 0 03 Kasım 2011 12:44
Bayramda hava nasıl olacak? Dilara Haber Arşivi 0 06 Eylül 2010 12:24