IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2013, 23:08   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erzurum basının'da erzurum 1453 Kartalları...




1453 Kartalları Erzurum Şubesi Kuruldu

1453 Kartalları Erzurum Şubesi Başkanı Şahin Yıldız, Beşiktaş'ın küskünlerini tekrar bir araya getirmenin yollarını aradıklarını vurgulayarak, yegâne amaçlarının tek bir çatı altında siyasetin dışında Sadece Beşiktaşlı taraftarlar olarak yeniden...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1453 Kartalları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şubesi Başkanı Şahin Yıldız, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın küskünlerini tekrar bir araya getirmenin yollarını aradıklarını vurgulayarak, yegane amaçlarının tek bir çatı altında siyasetin dışında Sadece Beşiktaşlı taraftarlar olarak yeniden birlik olmak olduğunu söyledi.
1453 Kartalları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şube Başkanı Şahin Yıldız, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taraftarı olarak son derece üzücü bir süreçten geçtiklerini dile getirerek, "Ne yazık ki son dönemlerde takımımızın ismi spordan çok siyasetle anılmaya başlamıştır. Kurulduğumuz yıldan bu yana hiçbir siyasi oluşum ve faaliyetin içinde yer almamıştık, takımımızın adı da siyasi hiçbir eyleme karışmamıştı. Dünyanın hiçbir yerinde tuttuğu takımı ve formasını siyasete alet eden başka bir taraftar grubu görülmemiştir bugüne dek.
Bundan 1 ay kadar önce, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taraftarlarıyla bir araya geldik. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ımızın küskünlerini tekrar bir araya getirmenin yollarını düşündük. Yegane amacımız tek bir çatı altında siyasetin dışında sadece [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'lı taraftarlar olarak yeniden birlik olmak. Tribünlere küsmüşleri tribünlere döndürmek, iyi ve kötü gününde takımımızın yanında hep birlikte olmak. "Hiçbir takım yokken biz vardık" sözümüzden yola çıkarak Cumhuriyetten bile önce kurulmuş olan takımımıza, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] takımı olması hasebiyle de 1453 Kartalları ismini verdik.
Biz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için yüreğimizi daima ortaya koyduk, şimdi de tüm vaktimizi ve enerjimizi bu birliktelik için harcıyoruz. Her [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vatandaşı gibi benim de elbette kendime göre siyasi görüşüm var. Ama bunun hiçbir zaman [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'la birlikte anılmasını istemiyorum mahal de vermiyorum. Maç biter, formayı statta bırakırız biz. Ne takımımızı siyasete alet ederiz ne de siyaset aramıza girsin isteriz.
Bu nedenledir ki; dininiz, diliniz, ırkınız, inancınız, siyasi görüşünüz ve partiniz ne olursa olsun, tribünler sadece BEŞİKTAŞ olsun. Tribün dışında da siyasi eylemlere katılmak isteyenlerin, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adı veya formasıyla siyaset yapmasının bize ne denli zarar verdiğini gördünüz hepiniz. Bunca yıl kim hangi partiyi destekliyor, kime o veriyor bilmezdik bile. Çünkü söz konusu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olunca hepimiz bir olurduk, bütün olurduk.
Olaylı GS derbisi sonrası sahaya girenlerin 1453 Kartalları olduğu iddia edildi. Gördüğümüz kadarıyla da hala böyle düşünenler ya da düşünülmesi yönünde çalışanlar var. Olay sonrası bu söylentiler üzerine emniyete alındık. Maç bitmeden 5 dakika önce tribünleri terk ettiğimiz görüntüleri üzerine bu ithamlar karşısındaki masumiyetimiz her türlü ispatlandı.
1903'den beri, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taraftarının takım adıyla siyasete girdiği, tribünlerde de siyaset yaptığı görülmemiş bir durumdur. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a gönlünü, emeğini, vaktini vermiş olan bizlere kim hesap verecek? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taraftarı olarak aldığımız ceza takımımızın gidişatını tamamen olumsuz etkileyecektir. Hasılat elde edilemeyecek olması da ayrıca olumsuzluklar arasındadır.
Tüm bu olup bitenlere ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] camiası olarak mağduriyetimize rağmen, bunlara sebep olanlar açıklama yapmaya dahi gerek duymamıştır. Aylardır yaptığımız "Tribünde Siyaset İstemiyoruz" çağrımıza cevap verilmiş olsaydı, şu an ne biz farklı bir taraftar grubu kurma arayışına gidiyor olacaktık ne de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] camiası olarak bu kötü günleri yaşayacaktık. Biz 1453 Kartalları olarak, bize yönelik ithamlara istinaden nasıl çıkıp basına açıklamamızı yaptıysak, aynı duyarlılığı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ı siyasete alet edenlerden de bekliyoruz.
An itibariyle, temiz tribün temiz taraftar kampanyamızı da başlatıyoruz. Katılımlarımızı kuracağımız taraftar derneğiyle resmiyete dökeceğimizi de buradan böylelikle duyurmak istiyorum. Taraftar kulübümüzün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şubesi de kuruldu. Çeşitli etkinlikler sağlamakla birlikte deplasmanlara otobüs kaldırılacaktır."- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Hilalin gölgesinde adalet ol, merhamet ol, derman ol.
Gazi ol, DEVLET OL.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1453, basınında, erzurum, kartalları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hingel(Erzurum) Zen Yöresel Yemekler 1 14 Aralık 2012 17:18
Erzurum Kış Turizmi Sim Doğu Anadolu Bölgesi 0 18 Ağustos 2011 06:14
Erzurum Medreseler Sim Doğu Anadolu Bölgesi 0 18 Ağustos 2011 06:11
Erzurum Sır İl ve İlçelerimizin Tarihçesi 0 29 Ocak 2011 18:22