IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2013, 11:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dağdan inen PKK'lılar için bütçe




Çözüm Süreci kapsamında dağdan inen ve suça karışmamış terör örgütü mensuplarının topluma kazandırılması için 2.6 milyonluk bütçe ayrıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Suça karışmamış örgüt üyelerinin toplumsal uyumu için ilk aşamada, analizler yapılacak. Süreçve etkileri masaya yatırılarak rehabilitasyon projeleri üretilecek.

AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR

De*mok*ra*tik*leş*me sü*re*ci*nin nor*mal*leş*me* aşa*ma*sı*nın ay*rın*tı*la*rı, or*ta*ya çık*ma*ya baş*la*dı. Ha*ya*ta ge*çi*ri*le*cek re*ha*bi*li*tas*yon pro*je*le*ri; te*rör*den uzak*laş*mak is*te*yen su*ça ka*rış*ma*mış ör*güt üye*le*ri*nin top*lum*sal uyu*mu*nu kap*sa*ya*cak.

BAKAN İPUÇLARINI VERMİŞTİ

Bu kap*sam*da sü*re*ci*nin ilk işa*re*ti*ni Ada*let Ba*ka*nı Sa*dul*lah Er*gin de "Ör*güt içe*ri*sin*de olup da su*ça bu*laş*ma*mış ki*şi*le*rin nor*mal ha*ya*ta dön*me*le*ri*ni sağ*la*ya*cak ya*sal dü*zen*le*me*le*ri içe*ri*yo*r" açık*la*ma*sıy*la ver*miş*ti. TBMM Plan ve Büt*çe Ko*mis*yo*nu*'na su*nu*lan Ka*mu Dü*zen*li*ği ve Gü*ven*li*ği Müs*te*şar*lı*ğı 2014 yı*lı Per*for*mans Prog*ra*mı*'n*da sü*re*cin ay*rın*tı*la*rı*nı içeren bil*gi*ler yer al*dı. Buna göre, sü*reç baş*la*dı*ğın*dan be*ri müs*te*şar*lık bün*ye*sin*de sür*dü*rü*len ana*liz*ler, 2014 yı*lı*na iliş*kin ola*rak re*ha*bi*li*tas*yon aşa*ma*sı*nı da içe*re*cek.

PSİ*KO*LO*JİK ANA*LİZ

İlk aşa*ma*da, te*rör*le mü*ca*de*le alanında üniversiteler, düşünce kuruluşları ve uzman kişilerleişbirliği yapılacak. Bütün bu kesimlerin katılımıyla, sürecin sosyo-ekonomik, kültürel ve psikolojikfaktörlerinin analizi yapılacak. Ardından demokratikleşme süreçleri ve etkileri masaya yatırılacak.

2,6 MİLYON LİRALIK BÜTÇE

Bugün'ün haberine göre, re*ha*bi*li*tas*yon sü*re*ci ikinci aşamada ele alı*na*cak. Sos*yal ya*şa*ma ka*tı*lım ve*ya re*ha*bi*li*tas*yon ko*nu*la*rın*da araş*tır*ma ve ge*liş*tir*me pro*je*le*ri ta*mam*la*na*cak. Pro*je*ler için 2014 yı*lı*na yö*ne*lik 1.5 mil*yon li*ra öde*nek ay*rıl*dı. Ay*rı*ca top*lum*sal ha*zır*lık için ra*por, ana*liz, top*lan*tı, sem*poz*yum, se*mi*ner, ki*tap ve der*gi ya*yın*la*rı ger*çek*leş*ti*ri*le*cek. Bu fa*ali*yet*ler için ise 1.1 mil*yon li*ra öde*nek ay*rıl*dı. Re*ha*bi*li*tas*yon pro*je*le*ri için ayır*ılan top*lam büt*çe 2.6 mil*yon li*ra.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bütçe, dağdan, icin, inen, pkklılar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Obama Irak ve Afganistan için ek bütçe istedi Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Nisan 2009 18:27