IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2013, 23:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan: Cemaatle Karşı Karşıya Getirilmek Çirkin Bir Şey




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Murat Akgün'ün moderatörlüğündeki "Gündem Özel" programına konuk oldu. Gazeteciler Mehmet Barlas, Sevilay Yükselir, Mustafa Karaaliooğlu, İbrahim Karagül ve Bengisu Karaca'nın sorularını cevaplandıran Başbakan Erdoğan, son günlerde dersanelerin kapatılması yönünde çıkan haberler üzerine yaşanan AK Parti-cemaat arasında kavga olduğu yönündeki tartışmaları değerlendirdi.
"BİZ NİÇİN CEMAATİ KARŞIMIZA ALALIM"

Dersaneler meselesinin kendileri için bir memleket meselesi, bir eğitim meselesi olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, "Partimizin ve hükümetimizin programlarında yer alan bir meseledir. Yeni açıklanmış şeyler değil bu." dedi. Başbakan Erdoğan AK Parti-Cemaat arasında kavga olup olmadığı yönündeki bir soruya şöyle cevap verdi: "Cemaat deniliyor, Cemaat'le Hizmet'le karşı karşıya gelmek gibi bir şey de çok çirkindir. Biz Cemaat mensubu kardeşlerimizin ellerindeki medya organlarıyla bize saldırmalarını, hatta gerçeğe aykırı şekilde saldırmalarını yadırgıyoruz. Bu niye bir cemaate yönelik olsun. Cemaat mensubu olan kardeşlerim lütfen burayı tekrar hatırlasınlar biz ne dedik öğrencileri özel okullarda okutalım, parayı devlet versin. Danıştay ne yaptı, bunu reddetti. O zaman AK Parti iktidarı Cemaat'e kaynak sağlamak için bu yasayı düzenledi dediler. Cemaat mensubu kardeşlerim bu olayda yediğimiz darbeyi, tokadı unutuyorlar mı? Biz şimdi niçin Cemaat'i karşımıza alalım. Siz niye eğitimi belli vakıflara, derneklere teslim ediyorsunuz diye bize hesap sorarlar. Çünkü biz belli bir grubun değil tüm milletin iktidarıyız. Kendilerinin de bizi anlayışla beklemeleri lazım, sürdürdükleri propagandayı bitirmeleri lazım ve bizden bir geri dönüş bekliyorlarsa bunun olmayacağını bilmeleri lazım."

Gazeteci Sevilay Yükselir'in sorduğu AK Parti ile Cemaat kavgasının ne zaman başladığı yönündeki bir sorusuna Başbakan Erdoğan şöyle cevap verdi: "Zorunlu hissetmeyin, siyasi parti olarak düşman ilan etmek gibi bir yanlışın içine düşmeyin, beraber yürüdüğümüz kardeşlerimizde ayrılığa düşmeyiz. Burada fitme var kimler bu fitnelere fırsat verdiyse onlar zaten bunun bedelini öder. Bize düşen birleştirmektir. Sorumluluk makamında olanların fitne odaklarına müsade etmemesi lazım ."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bîr, cemaatle, cirkin, erdoğan, getirilmek, karşı, karşıya, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan'dan cemaatle kavga iddialarına cevap PassioN Haber Arşivi 0 14 Mart 2012 21:15
Mini, A1 Karşı karşıya SLyther Otomobil Haberleri 0 02 Mart 2011 15:58
3 dev karşı karşıya! Slipknot Cep Telefonlar 0 12 Kasım 2010 13:20
Karşı Karşıya... Asimavi Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 26 Şubat 2010 21:23
PC ve Mac karşı karşıya YapraK Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Eylül 2009 21:29