IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2013, 20:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bize şamar atmaya çalışıyorlar




BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen ile görüşmeniz oldu mu sorusuna, “Benim hoca efendiyle görüşmem olmadı. Medya içindeki, dışındaki arkadaşlarla, görüşme talebinde olanlarla görüştüm. Zamanında basın cemaate göre düzenlemeler yapılıyor diye bize şamar attı. Şimdi hükümete bu kardeşlerimiz farklı bir şamar atmaya çalışıyorlar” cevabını verdi.


Erdoğan St. Petersburg’a hareketinden önce havaalanında gazetecilerinin sorularını cevahlandırarak şunları söyledi:


KORUMALARIMA MÜDAHALE ETMEM
“(Başbakanlık önünde yakalanan kişi) Buradaki arkadaş polislerin şüphelenmesi üzerine yakalandı. Bir yerle bağlantısı var mı araştırılıyor. Etrafımdaki güvenlik çemberi hissettiğim kadarıyla arttırılmadı. Eskiden neyse o şekilde devam ediyor. Onlara müdahale etmem, onlar işini bilir, nasıl davranması gerektiğini bilir. Beni de rahatsız eden bir durum olursa ilgili arkadaşa durumu bildirim. Onun dışında işlerine müdahale etmem.


BU ARKADAŞIN YAPTIĞI BİR DEĞİL İKİ DEĞİL
(Kütahya milletvekili İdris Bal’ın disipline sevki) Bir kişi siyaset yapıyorsa, yapacaksa kararını verdiği zaman partisinin politikalarını, iç disiplinini kabul ederek karar verir. Uymazsa partinin müeyyideleri var. Kendine güveniyorsan bağımsız aday olursun. İstediğini söylersin, istediğin gibi davranırsın. Kendine güvenin yoksa, o partinin çatısı altındaysan ona göre davranırsın. Bu arkadaşın bir değil, iki değil,üç değil. Aynı davranışlarına devam ediyor. Arkadaşlar bana ilettiler konuyu ben de onay verdim.


HÜKÜMETLE DEVLETLE KAVGA NİYE
(Fethullah Gülen ile görüşmeniz oldu mu?) Benim hoca efendiyle görüşmem olmadı. Medya içindeki, dışındaki arkadaşlarla, görüşme talebinde olanlarla görüştüm. Bir yıl öncesi de var. Yapılacak olan belli bir gruba yönelik adım değildir. Dershane zihniyetine yönelik bir adımdır. Burada suç aramak suçlu aramak gibi bir şey yok ki. Böyle bir başlık atılıyor. Yanlış bir başlık zaten. Biz bir sürü dönüşüm yaptık. Onu da geçelim biz sistemde değişim yaptık. Biz hala 80’li, 90’lı yıllardaki zihniyetle mi devam ettireceğiz? Zamanında basın ‘cemaate göre düzenlemeler yapılıyor’ diye bize şamar attı. Şimdi hükümete bu kardeşlerimiz farklı bir şamar atmaya çalışıyorlar. ‘Başarının arkasında dershaneler var’ı asla kabul etmiyorum. Yani bütün okulları kapatın, biz işi dershanelerle götürürüz mantığı ortaya çıkıyor. Ben binlerce öğretmene saygısızlık yapıldığını düşünüyorum. Bunu devletle hükümetle kavgaya dönüştürmek niye.


MECLİS BM GiBİ Mİ OLACAK
(Anayasa komisyonun çalımasını sona erdirmesi) Önce 48 sonra 60 madde üzerinde dört parti anlaştı. ‘Gelin bunu parlamentodan çıkartalım’ dedik, ‘hayır’ dediler. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]‘dört parti anlaşırsa biz varız’ dedi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kapılarını kapattı zaten. Yani şimdi 26 milletvekiline sahip bir grup hayır derse bu Meclis anayasa yapamayacak mı? BM’de bir üye hayır diyor, dünyayı durduruyor. Ee biz Meclis’te de bunu mu yapacağız.”


Alıntıdır
Hurriyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
atmaya, bize, çalışıyorlar, şamar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hülya Avşar: Evliliği şamar oğlanına çevirdiler PassioN Haber Arşivi 0 12 Şubat 2012 11:49
Şehrin imajını bozmaya çalışıyorlar PuSAt Haber Arşivi 0 03 Nisan 2006 21:59